Άγριες Μέλισσες: Αυτούς τους μισθούς παίρνουν οι πρωταγωνιστές της σειράς

«Ζαλίζουν» τα ποσά...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Αυτούς τους μισθούς παίρνουν οι πρωταγωνιστές της σειράς

Οι Άγριες Μέλισσες είναι η πιο επιτυχημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης στις δύο τελευταίες σεζόν, μιας και καθημερινά καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό, ενώ όλοι προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν νέα spoiler. Η εφημερίδα ON Time, μέσα από σχετικό δημοσίευμά της, αποκάλυψε τους μισθούς που παίρνουν οι πρωταγωνιστές.

Οι μισθοί των ηθοποιών στις Άγριες Μέλισσες

Σύμφωνα με το δισέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας ON time, οι αμοιβές της πρώτης σεζόν στις Άγριες Μέλισσες ήταν μεταξύ 6.000 με 8.000 ευρώ μηνιαίως για τους πιο έμπειρους ηθοποιούς της σειράς. Δηλαδή τον Λεωνίδα Κακούρη, την Κατερίνα Διδασκάλου και την Κάτια Δανδουλάκη.

Λεωνίδας Κακούρης μισθός

Για την τελευταία φημολογείται πως ίσως και να ήταν η μοναδική που είχε κλείσει συμφωνία αμοιβής ανά επεισόδιο -όπως δηλαδή τις παλιές εποχές- χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται. Μακράν την καλύτερη συμφωνία είχε κλείσει ο Γιάννης Φέρτης που ήταν η αρχική επιλογή για το ρόλο του ταξίαρχου Νέστορα, ωστόσο τελικά για προσωπικούς λόγους αποχώρησε από τη σειρά λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων.

Τα κασέ για τις «αδελφές Σταμίρη»

Στη δεύτερη κλίμακα, που κυμαίνεται από 3.000 έως 6.000 ευρώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ON time, συμπεριλήφθηκαν οι τρεις «αδελφές Σταμίρη», Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου και Δανάη Μιχαλάκη, μαζί με τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Παύλο Ορκόπουλο. Σε αυτή την κατηγορία προφανώς και την κορυφή πλησίαζαν το πρώην ζευγάρι Ελένη – Κυπραίος.

Στην αμέσως επόμενη κατηγορία οι αμοιβές ήταν από 1.500 έως 2.500 ευρώ το μήνα ανάλογα με το πλήθος των σκηνών, ενώ όλο το υπόλοιπο καστ αμειβόταν από 600 έως 1.500 ευρώ μηνιαίως. Ενδεικτική ήταν η δήλωση του Τάσου Χαλκιά που υποδύθηκε σε γκεστ ρόλο τον «πατέρα Σέργιο Σεβαστό» τον Ιανουάριο του 2020 και προκάλεσε αίσθηση: «Υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 600 ευρώ το μήνα στις Άγριες Μέλισσες, οπότε ντράπηκα να ζητήσω λεφτά για ένα guest!».

Άγριες Μέλισσες μισθοί

Η επιτυχία της σειράς έφερε όπως ήταν αναμενόμενο χαμόγελα στον ΑΝΤ1, αλλά και περισσότερα χρήματα στις τσέπες των πρωταγωνιστών. Οι αυξήσεις ήταν της τάξης του 20% φθάνοντας σε κάποιες περιπτώσεις και το 50%. Έτσι κάποιοι βρέθηκαν με μηναίο ποσό που αγγίζει ακόμη και τις 12.000 ευρώ! Πιο ευνοημένοι λέγεται πως ήταν οι τρεις αδελφές, αλλά και οι τρεις «Σεβαστοί»: Λάμπρος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), Νικηφόρος (Αναστάσης Ροϊλός) και Κωνσταντής (Γιάννης Κουκουράκης).

Με πολύ καλή αμοιβή «πακέτο» για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων έκλεισαν ο Βασίλης Μπισμπίκης, που είδαμε στο ρόλο του απόλυτου κακού «Μάνου Βόσκαρη», ο Αργύρης Πανταζάρας που υποδύθηκε το λαϊκό μπουζουξή «Τάκη Δοξαρά» και φυσικά εξαργύρωσε την επιτυχία του από το «Κόκκινο Ποτάμι», αλλά και η Ναταλία Τσαλίκη στο ρόλο της «Μαντάμ Κούλας» που είχε πολλά χρόνια να εμφανιστεί στην τηλεόραση καθώς τα τελευταία δέκα είχε επιλέξει την αποχή κάνοντας επιλεκτικές εμφανίσεις στη μικρή οθόνη.

Μία μοναχή μπαίνει στη ζωή του Βόσκαρη

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή Πρωινό έδωσε ένα νέο spoiler για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα για τον Μάνο Βόσκαρη, ο οποίος θα ετοιμάσει την εκδίκησή του προς τον Δούκα μέσα από τη φυλακή.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι ο Βόσκαρης σχεδιάζει την επιστροφή του και προσπαθεί να πάρει ό, τι του ανήκει, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα τον δούμε ξανά στο Διαφάνι, ούτε θα εμπλακεί ξανά με τις αδερφές Σταμίρη.

«Ο Μάνος Βόσκαρης θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση, αλλά η πληροφορία που κυκλοφόρησε ότι επιστρέφει στο Διαφάνι δεν ισχύει. Θα προσπαθήσει να πάρει την εκδίκησή του μέσα από τη φυλακή…», ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στο πρωινό!

Η Σοφούλα οδηγείται στο μοναστήρι και εκεί βρεθεί με την μοναχή Ευσεβία και θα κάνουν οι δυο γυναίκες μια αποκαλυπτική συζήτηση. Επίσης θα λάβει και ένα γράμμα από τον Άγγελο που θα της ζητά να επιστρέψει.