Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης ομολογεί τον φόνο του Γιάννου στον Μιλτιάδη

«Ο γιος σου πριν τον σκοτώσω τα έκανε πάνω του από τον φόβο του»,

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης ομολογεί τον φόνο του Γιάννου στον Μιλτιάδη

Λίγες μέρες έμειναν για την επιστροφή της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και το TV24 εξασφάλισε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα ολοκαίνουρια επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση, με όλους τους διαλόγους των πρωταγωνιστών.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Δούκας και Μελέτης αντιμέτωποι στις Άγριες Μέλισσες

Ο Αχιλλέας ανακαλύπτει ποιος είναι ο άνθρωπος που προμηθεύει δηλητήριο και το λέει στον Μελέτη, ο οποίος του ζητάει να τον ακολουθήσουν μήπως και φτάσουν στον πραγματικό ένοχο. Πράγματι, οι δύο άντρες ακολουθούν τον άνθρωπο αυτόν, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος των Σεβαστών. Αυτός λοιπόν συναντάει τον Δούκα, ο οποίος τον πληρώνει αδρά και του ζητάει να εξαφανιστεί από τη Λάρισα και να μη μάθει ποτέ κανείς την αλήθεια!

Ο Μελέτης, που παρακολουθεί κρυμμένος, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Την επόμενη μέρα τηλεφωνεί στον Δούκα και τον ενημερώνει ότι κάτι κακό συνέβη στο εργοστάσιο και πως πρέπει να τρέξει εκεί αμέσως! Ο ισχυρός άντρας του Διαφανίου σπεύδει στο εργοστάσιο, όμως εκεί βρίσκει τον Μελέτη μόνο του: «Κανείς δεν είναι εδώ! Σε φώναξα για να μου πεις την αλήθεια. Ξέρω ότι εσύ σκότωσες τον πατέρα μου και απαιτώ να μάθω το γιατί».

Ο Δούκας μένει εμβρόντητος: «Πάλι άρχισες αυτές τις ανοησίες; Σου είπα δεν τον σκότωσα εγώ, ψάξε αλλού να βρεις τον ένοχο». Ο Μελέτης βγάζει από την τσέπη του το όπλο: «Σε είδα μαζί με εκείνον που σου έδωσε το δηλητήριο και το παραδέχτηκε! Λέγε γιατί τον σκότωσες». Ο Δούκας σοκάρεται: «Ηταν ένα παλιοτόμαρο, ένα κάθαρμα που έπρεπε να πεθάνει».

«Γιατί;», ουρλιάζει ο Μελέτης έχοντας το όπλο στα χέρια του. «Γιατί έπρεπε να προστατεύσω εσένα και την Ανέτ! Γιατί αυτός ο άντρας βίασε τη μητέρα σου! Ετσι γεννήθηκες», του αποκαλύπτει ο Δούκας και ο Μελέτης δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει! Ο Δούκας αρπάζει το χέρι τού Μελέτη με το όπλο και το βάζει στο κεφάλι του λέγοντάς του: «Τώρα που έμαθες την αλήθεια πάτα τη σκανδάλη και σκότωσέ με!».

Την ίδια στιγμή, στο παιχνίδι μπαίνει και ο Βόσκαρης ο οποίος έρχεται για να πάρει εκδίκηση από τον Δούκα.

Ο Αλέξης μαθαίνει την αλήθεια για την πατρότητα

Ο Αλέξης ψάχνει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού του με την Πηνελόπη και οι υποψίες του τον οδηγούν στον γυναικολόγο. Είναι σίγουρος πως η αντίδραση της γυναίκας του υποδηλώνει πως το παιδί δεν ήταν δικό του.
Ο γυναικολόγος του απαντάει: «Καλύτερα να μιλήσετε με τη γυναίκα σας γι’ αυτό». Ετσι ο εισαγγελέας πάει να βρει την Πηνελόπη και τη ρωτάει ευθέως: «Το παιδί ήταν του Μελέτη, έτσι; Γι’ αυτό σηκώθηκες και έφυγες! Δεν είχατε μείνει μόνο στο φιλί, πλαγιάσατε κιόλας», της λέει και εκείνη χαμηλώνει το βλέμμα της. «Είσαι τελικά μια Σεβαστού κι εσύ και νόμιζα πως ήσουν διαφορετική», την κατηγορεί, χωρίς να της αφήνει περιθώριο
για να του πει κάτι.

Στη συνέχεια ο Αλέξης με τον Μελέτη συναντιούνται στον δρόμο και οι δύο άντρες έρχονται στα χέρια, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Τμήμα. Ο Προύσαλης ζητάει εξηγήσεις από τον Μελέτη, αλλά δεν παίρνει απάντηση, ενώ ο Αλέξης τον απειλεί, ωστόσο φεύγει χωρίς να κάνει μήνυση!

Η Ανέτ σε απόγνωση

Τα νέα για τη φυλάκιση του Μελέτη γίνονται γνωστά και η Ανέτ, καταρρακωμένη που ο γιος της έχει μάθει την αλήθεια για το τι της είχε κάνει ο Θέμελης, σπεύδει να δει τον γιο της: «Σε παρακαλώ, άφησέ με να τον δω», λέει στον Προύσαλη και εκείνος τη βάζει στο κελί του. «Τι θέλεις εδώ; Φύγε», της λέει ο Μελέτης και η Ανέτ κάνει να τον πλησιάσει: «Θέλω να με ακούσεις...». Εκείνος ζητάει από τον Προύσαλη να τη διώξει, αλλά ο Βασίλης του ζητάει να μιλάει καλύτερα στη μητέρα του.

«Εκανες τεράστιο λάθος που με γέννησες! Δεν έπρεπε να με αφήσεις να γεννηθώ! Φύγε τώρα από μπροστά μου και να μη σε ξαναδώ», ξεκαθαρίζει ο Μελέτης στην Ανέτ και εκείνη σοκάρεται από τα λόγια του. Εκείνος επιμένει: «Τι με κοιτάς! Φύγε, σκύλα, από μπροστά μου, φύγε». Η Ανέτ φεύγει και βγαίνοντας έξω από το κελί χάνει τις αισθήσεις της, ενώ ο Κωνσταντής τρομάζει και την πηγαίνει στο σπίτι, μη μπορώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Η «εγκυμοσύνη» της Ελένης

Ο φόβος της Ελένης ότι δεν θα μπορέσει να κάνει παιδί, εξαιτίας της έκτρωσης που της είχαν κάνει στη φυλακή, ολοένα και μεγαλώνει! Μέσα στην απόγνωσή της ζητάει τη βοήθεια της Ρίζως, η οποία την εξετάζει και της λέει: «Δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά καλύτερα να σε δει κι ένας γιατρός να σου τα πει καλύτερα! Λενιώ μου, ξέρω ότι φοβάσαι μα όλα θα πάνε καλά!

Μη χάνεις την πίστη σου! Θα δεις που σύντομα θα γίνεις μανούλα! Εχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που σ’ αγαπάει και σε στηρίζει». Η Ελένη τρέμει στην ιδέα πως δεν μπορεί να κάνει παιδί και επισκέπτεται γυναικολόγο κρυφά και μαθαίνει πως έχει μικρές πιθανότητες να μείνει έγκυος καθώς πράγματι έχει έναν τραυματισμό από την έκτρωση.

Η ίδια επιστρέφει στο Διαφάνι, ενώ η Ρίζω για να τη βοηθήσει αποκαλύπτει στον Λάμπρο την αλήθεια. Εκείνος πάει να βρει την Ελένη: «Γιατί έχεις μυστικα από μένα; Γιατί δεν μου μιλάς για τους φόβους σου;», και η Ελένη του παραδέχεται πως πράγματι έχει κάποιο θέμα γυναικολογικό και οι πιθανότητες να μείνει έγκυος είναι μικρές. Ο Λάμπρος όμως βλέπει τα πράγματα αισιόδοξα:

«Δεν σου είπε ότι δεν θα κάνεις ποτέ παιδί! Αυτό σημαίνει πως θα προσπαθούμε συνέχεια και θα δεις που μια μέρα θα γίνουμε γονείς», την ενθαρρύνει και την αγκαλιάζει.

Ο Μελέτης ομολογεί τον φόνο του Γιάννου

Ο Μιλτιάδης, έχοντας πάρει τα χωράφια του Νικηφόρου, κατέχει πια το 53% στον συνεταιρισμό και μπορεί να παίρνει αποφάσεις χωρίς τις υπογραφές των άλλων. Στα χέρια του έχει τη δύναμη να πολεμήσει τον Δούκα και το κάνει μ’ ένα σχέδιο το οποίο προκαλεί την αντίδραση Ελένης και Λάμπρου.

Οι υπόλοιποι όμως συμφωνούν και έτσι πουλάνε κρυφά αλλού το εμπόρευμά τους, ενώ στον Δούκα είπαν πως δήθεν ένα ζιζάνιο τα κατέστρεψε! Παράλληλα ο Δούκας οργανώνει μια γιορτή με αφορμή τα επικείμενα εγκαίνια του εργοστασίου και εκεί φτάνει απροειδοποίητα ο Μιλτιάδης και μπροστά σε όλο τον κόσμο καταφέρνει να κάνει ρεζίλι τον αδελφό του, αποκαλύπτοντας πως είναι ένας εκβιαστής και φονιάς! Ο Δούκας γίνεται έξαλλος και ο Μελέτης έχει ένα σχέδιο.

«Υπάρχει τρόπος να τον βγάλουμε από τη μέση», λέει στον Δούκα και εκείνος αντιδρά: «Δεν θα σκοτώσω τον αδελφό μου! Υπάρχει ένα όριο, Μελέτη». Αλλά εκείνος του μιλάει για ένα άλλο πιο σατανικό σχέδιο. Ο Κωνσταντής αρνείται να συμμετέχει σε αυτό που σχεδιάζουν. Στο μεταξύ, τα μέλη του συνεταιρισμού και ο Λάμπρος φοβούνται για τα αντίποινα του Δούκα και ανησυχούν για την κατάσταση του Μιλτιάδη. Ο Μελέτης συναντάει τον Μιλτιάδη στο καφενείο και του λέει στο αυτί: «Ο γιος σου πριν τον σκοτώσω τα έκανε πάνω του από τον φόβο του», και ο Μιλτιάδης μπροστά σε όλους ορμάει πάνω στον Μελέτη και προσπαθεί να τον πνίξει.