Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μία μοναχή μπαίνει στη ζωή του Βόσκαρη

Δεν επιστρέφει στο Διαφάνι αλλά ετοιμάζει την εκδίκησή του από τη φυλακή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μία μοναχή μπαίνει στη ζωή του Βόσκαρη

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή Πρωινό έδωσε ένα νέο spoiler για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα για τον Μάνο Βόσκαρη, ο οποίος θα ετοιμάσει την εκδίκησή του προς τον Δούκα μέσα από τη φυλακή.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι ο Βόσκαρης σχεδιάζει την επιστροφή του και προσπαθεί να πάρει ό, τι του ανήκει, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα τον δούμε ξανά στο Διαφάνι, ούτε θα εμπλακεί ξανά με τις αδερφές Σταμίρη.

Το spoiler του Πρωινού για τις Άγριες Μέλισσες

«Ο Μάνος Βόσκαρης θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση, αλλά η πληροφορία που κυκλοφόρησε ότι επιστρέφει στο Διαφάνι δεν ισχύει. Θα προσπαθήσει να πάρει την εκδίκησή του μέσα από τη φυλακή…», ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στο πρωινό!

Η Σοφούλα οδηγείται στο μοναστήρι και εκεί βρεθεί με την μοναχή Ευσεβία και θα κάνουν οι δυο γυναίκες μια αποκαλυπτική συζήτηση. Επίσης θα λάβει και ένα γράμμα από τον Άγγελο που θα της ζητά να επιστρέψει.

Ο Γιάννος θα βρει δικαίωση

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός Ιωάννης Αθανασόπουλος, αναφέρθηκε στον ρόλο που υποδύεται στις Άγριες Μέλισσες, δηλαδή στον ρόλο του Γιάννου και εξήγησε πως μέχρι το τέλος της δεύτερης σεζόν θα καταφέρει να βρει δικαίωση.

Την ίδια στιγμή, ο Μιλτιάδης θα ηρεμήσει με τα οράματα που βλέπει, παρά την απόφαση του Λάμπρου να τον κλείσει ξανά σε ψυχιατρείο.

Άγριες Μέλισσες Μιλτιάδης

Η επιστροφή του Γιάννου συνδυάστηκε με την αποκάλυψη μιας πιο σκοτεινής πλευράς του χαρακτήρα του.

Η αλήθεια είναι ότι φέτος βλέπουμε μόνο τη σκοτεινή πλευρά του. Εμφανίζει την πιο κακή πτυχή του χαρακτήρα του, αλλά, ουσιαστικά, είναι δικαιολογημένο, αφού αυτό που βλέπετε είναι οι σκέψεις του Μιλτιάδη. Οι ενοχές που μπορεί να νιώθει, η προσμονή και η επιθυμία του να μάθει την αλήθεια για τον γιο του.

Θα βρει τελικά τη δικαίωση που αναζητά;

Πιστεύω πως ναι. Περίμενε ένα χρόνο, θεωρώ ότι στο τέλος της σεζόν θα βρει τη δικαίωση.

Τι θα ήθελε ο Γιάννος για τη Δρόσω;

Είναι μια ηρωίδα που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και αν ζούσε ο Γιάννος σίγουρα θα ήθελε το καλό της, το οποίο είναι μάλλον να συνεχίσει τη ζωή της με τον Κωνσταντή.