Λευτέρης Πετρούνιας: Κατέκτησε το 5ο του χρυσό μετάλλιο

Η τρυφερή αφιέρωση στις κόρες του και την Βασιλική Μιλλούση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λευτέρης Πετρούνιας: Κατέκτησε το 5ο του χρυσό μετάλλιο

Ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας και βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης!

Ο «άρχοντας των κρίκων» συνεχίζει να συλλέγει διακρίσεις, ενάμιση περίπου χρόνο μετά τον τελευταίο του αγώνα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Βασιλεία της Ελβετίας.

Με 15,400 βαθμούς, έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση του προγράμματός του που είχε τον υψηλότερο συντελεστή δυσκολίας (6,300) αλλά και τον καλύτερο βαθμό εκτέλεσης (9,100), ο 30χρονος πρωταθλητής εξασφάλισε το χρυσό μετάλλιο ήδη από την στιγμή της προσγείωσής του, παρότι αγωνιζόταν μόλις δεύτερος μεταξύ των οκτώ φιναλίστ. Οι αντίπαλοί του στον τελικό των κρίκων, στο άδειο από θεατές στάδιο «Ζανκτ Γιάκομπσχαλε», περιορίστηκαν ως συνήθως στη μάχη για τις υπόλοιπες θέσεις. Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε ο Ρώσος σταρ Νικίτα Ναγκόρνιι (15,033 β.) ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Ιταλός Σαλβατόρε Μαρέσκα (14,900 β.).

Μετά το τέλος του αγώνα και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει τη δική του αφιέρωση στην κάμερα. Ο χρυσός αθλητής των κρίκων, μόλις είδε την κάμερα αναφώνησε: “για την Σοφία” και συμπλήρωσε, “και για την Βασιλική και την Ελένη”.

Η αφιέρωση του Λευτέρη

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι είχε κάνει ήδη πολιτικό γάμο το καλοκαίρι του 2019.

Μετακίνηση 6 για Πετρούνια, Μιλλούση και τις κόρες τους

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε την αγαπημένη του σύζυγο, Βασιλική Μιλλούση, και τις δύο μικρές τους κόρες και απόλαυσαν τον ηλιόλουστο καιρό κάνοντας μια χαλαρή βόλτα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι διανύει την πιο ευτυχισμένη του περίοδο καθώς εδώ και λίγο καιρό έχουν στην αγκαλιά την δεύτερη πριγκίπισσα τους.

Έχοντας επιστρέψει εδώ και αρκετές μέρες στο σπίτι μετά τον ερχομό της κόρης τους, οι δυο γνωστοί αθλητές το έριξαν έξω τις γιορτές και εκμεταλλεύτηκαν τον παραδόξως καλοκαιρινό καιρό κάνοντας τις βόλτες τους με την οικογένεια τους.

Μάλιστα, η Βασιλική Μιλλούση έβγαλε μια φωτογραφία και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram γράφοντας: “Family time”.

Πετρούνιας και Μιλλούση