Παύλος Σταματόπουλος: «Δεν ξέρουμε πού θα είναι η Σίσσυ του χρόνου»

Σε φοβερή αμηχανία η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παύλος Σταματόπουλος: «Δεν ξέρουμε πού θα είναι η Σίσσυ του χρόνου»

Μία «έκπληξη» περίμενε τη Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη της εκπομπή της, καθώς ο Παύλος Σταματόπουλος με μία ατάκα του για το τηλεοπτικό της μέλλον κατάφερε να τη φέρει σε φοβερή αμηχανία, μεταξύ σοβαρού και αστείου πάντα.

«Αν μου δώσουν δική μου εκπομπή τι, θα μείνω εδώ για πάντα πανελίστας; Αν μου δώσουν θα την κάνω και θα με συγχωρήσεις γιατί είσαι μεγάλη καρδιά. Θα πάρω και τον Βασάλο μαζί μου γιατί είναι δική μου ανακάλυψη», ξεκίνησε να λέει ο Παύλος Σταματόπουλος και στη συνέχεια, να διαλέγει ποιος συνεργάτες θα πάρει μαζί του.

Η Σίσσυ Χρηστίδου γέλαγε ενώ η floor manager της εκπομπής τον ενημέρωσε ότι έχει σκοπό να στηρίξει τη Σίσσυ.

Το σχόλιο του Παύλου Σταματόπουλου για τη Σίσσυ Χρηστίδου

«Πρόσεξε τι λες γιατί δεν ξέρουμε που θα είναι η Σίσσυ του χρόνου», είπε και άφησε την παρουσιάστρια και το υπόλοιπο πλατό με το στόμα ανοιχτό μιας και εδώ και λίγο καιρό φημολογείται πως η Σίσσυ μπορεί να φύγει από το Open.

Η παρουσιάστρια έμεινε με την ατάκα του κουμπάρου της και βάζοντας τα γέλια προχώρησε την εκπομπή λέγοντας: «Ας ξεκινήσουμε γιατί έγινε αρκετά αμήχανο».

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στις φήμες που θέλουν την εκπομπή της να μετακινείται από το Σαββατοκύριακο

Το πρωί της Τρίτης, η κάμερα του Love it, βρέθηκε στα παρασκήνια του “Έλα χαμογέλα” και η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε τα τηλεοπτικά της σχέδια.

Πολλές είναι οι φήμες που ακούγονται γύρω από την όμορφη παρουσιάστρια, με τις περισσότερες να θέλουν να μετακινείται η εκπομπή της -που αυξάνει τα νούμερα τηλεθέασης της- από την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στην αντίστοιχη καθημερινή.

“Δε ξέρω ποιος μίλησε αλλά εμένα το Σαββατοκύριακο μου αρέσει πάρα πολύ. Το καθημερινό είναι άλλου τύπου αρένα γιατί τρέχει με την καθημερινότητα από μέρα σε μέρα. Ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι στους στόχους μου το καθημερινό”.