Μαρία Χούκλη: «Θυμάμαι, πόσο είχα θυμώσει τότε επειδή δεν υπήρχε εμβόλιο για τον καρκίνο»

Έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και έστειλε το πιο ηχηρό μήνυμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Χούκλη: «Θυμάμαι, πόσο είχα θυμώσει τότε επειδή δεν υπήρχε εμβόλιο για τον καρκίνο»

Με μία ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Μαρία Χούκλη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πως έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και την ίδια στιγμή να στείλει ένα εξαιρετικά ηχηρό μήνυμα.

Η δημοσιογράφος προστέθηκε στη λίστα των celebrities που έκαναν το εμβόλιο και έτσι, στην ανάρτησή της εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε όλοι το βήμα αυτό για να αντιμετωπίσουμε τον επικίνδυνο ιό.

Η ανάρτηση της Μαρίας Χούκλη για το εμβόλιο

«Θυμάμαι, ποσο είχα θυμώσει τότε επειδή δεν υπήρχε εμβόλιο για τον καρκίνο. Μαζί μου και πολλές, εκατομμύρια γυναίκες. Η επιστήμη δεν έχει πάντοτε λυσεις για όλα αλλά να που τώρα στην περίπτωση του κορονοϊού θριάμβευσε και μας κάνει ενα τεράστιο δώρο. Να μείνουμε υγιείς. Να προστατευθούμε και να προστατέψουμε. Δεύτερη δόση σήμερα με AstraZeneca .#Ελευθερια με ασφάλεια», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Μαρία Χούκλη.

Λίγα λόγια για τη Μαρία Χούκλη

Η Μαρία Χούκλη (Σέρρες, 19 Ιουλίου 1961) είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων.

Η Μαρία Χούκλη γεννήθηκε στις Σέρρες το 1961. Σπούδασε νομικά στη Θεσσαλονίκη, και εργάστηκε ως δικηγόρος επί δύο χρόνια. Το 1987 άρχισε να εργάζεται στην ΕΤ3, αργότερα δούλεψε σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και το 2001 επέστρεψε στην κρατική τηλεόραση. Παρουσίασε εκπομπή για βιβλία (Για μια θέση στο ράφι), και την εκπομπή Ομιλείτε Ελληνικά; η οποία ασχολήθηκε με τη σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας. Το 2007 ορίσθηκε συντονίστρια στην «τηλεμαχία» πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Δούλεψε ως εκφωνήτρια στο ραδιόφωνο.

Μαρία Χούκλη καρκίνος

Μέχρι το καλοκαίρι του 2010 ήταν η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΤ. Στις 2 Σεπτεμβρίου 2010 ανακοινώθηκε η ένταξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ως παρουσιάστριας του κεντρικού καθημερινού δελτίου ειδήσεων του σταθμού. Αργότερα εργάστηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84.