Ελένη Μενεγάκη - Νατάσα Θεοδωρίδου: Διακόπηκε το Live τους στο Instagram

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη - Νατάσα Θεοδωρίδου: Διακόπηκε το Live τους στο Instagram

Η Νατάσα Θεοδωρίδου κι η Ελένη Μενεγάκη είχαν προγραμματίσει να κάνουν live στο Instagram σήμερα στις 23:00 το βράδυ.

Ξεκίνησαν όμως λίγο νωρίτερα και έτσι διαπίστωσαν πως το βίντεο του Live κάνει διακοπές και έτσι δεν μπορούσαν να το κάνουν σωστά.

Όλοι μαζί αποφάσισαν λοιπόν να βρεθούν στον ίδιο χώρο και να μην είναι ο καθένας στο σπίτι του και πράγματι, διέκοψαν ώστε η παρουσιάστρια να φύγει όπως ήταν με τις φόρμες της για τη Βουλιαγμένη.

Μάλιστα η Νατάσα της ζήτησε να πάρει και τον αδελφό της, Θοδωρή, μαζί.

Οι φωτογραφίες από την έναρξη του live

Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη - Νατάσα Θεοδωρίδου

Και Βόλτα στην Κηφισιά με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο

Βόλτα στην Κηφισιά θέλησε να κάνει η Ελένη Μενεγάκη και ο γιος της Άγγελος Λάτσιος, με την ίδια να μοιράζεται και μερικές φωτογραφίες που τράβηξαν.

Μαμά και γιος έχουν άριστες σχέσεις και πολύ συχνά αλληλεπιδρούν και μέσω των social media, είτε με σχόλια είτε με κοινές τους φωτογραφίες.

Αυτήν την φορά, οι δυο τους εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό και βγήκαν βόλτα στην Κηφισιά, φορώντας πάντα την μάσκα προστασίας τους.

Η όμορφη παρουσιάστρια που επιστρέφει σύντομα στο MEGA, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τον Άγγελο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με ένα όμως νοσταλγικό μήνυμα.

«Κάποτε σε αυτούς τους δρόμους της Κηφισιάς τον πήγαινα βόλτα με το καροτσάκι και ήταν η καλύτερη παρέα κι ακόμα είναι ! Με χαμόγελα καρδιάς από μάνα και γιο να έχετε μια θετική μέρα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

undefined

undefined