Έξαλλη η Μαρία Κορινθίου - «Χλευάζεις και ειρωνεύεσαι κάτι τόσο σοβαρό»

Έξαλλη με ανάρτηση που την χλευάζει για την ερμηνεία του “Επιτάφιου θρήνου”

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Μαρία Κορινθίου - «Χλευάζεις και ειρωνεύεσαι κάτι τόσο σοβαρό»

Σε έναν εξαιρετικά διαφορετικό ρόλο πρόκειται να δούμε τη Μαρία Κορινθίου, η οποία όπως έγινε γνωστό, θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο για το κανάλι του Youtube της Αρχιεπισκοπής.

Η ηθοποιός κάνει πολύωρα γυρίσματα για την ερμηνεία της μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη, ενώ τη σκηνοθεσία του βίντεο που θα ανέβει στο κανάλι, έχει αναλάβει ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης,.

Η Μαρία Κορινθίου θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο στην νεοελληνική, προκειμένου να είναι κατανοητός σε όλο τον κόσμο που θέλει να μπει και να τον ακούσει. Ο Παναγιώτης Πετράκης θα ερμηνεύσει ύμνους από τα δώδεκα ευαγγέλια, τους οποίους θα έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε τη Μεγάλη Πέμπτη.

Ενώ, να σημειώσουμε πως επιτυχία κάνει και η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη. Πρωταγωνιστεί στην σειρά Καφέ της Χαράς.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου σε έξαλλη κατάσταση

Ωστόσο, η Μαρία Κορινθίου ενοχλήθηκε πολύ από μια ανάρτηση χρήστη του facebook, ο οποίος χλεύασε και ειρωνεύτηκε, όπως αναφέρει την δουλειά της αυτή.

«Μην σας κάνει εντύπωση που η Μαρία Κορινθίου θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο στο κανάλι της Αρχιεπισκοπής στο YouTube. Της το είχε ζητήσει ο Απόστολος Παύλος στην Επιστολή του Προς Κορινθίου», της έγραψε ο χρήστης.

«Εδώ ο Αγαπητός πιέζεται και χλευάζει ……μπράβο αγαπητέ που χλευάζεις και ειρωνεύεσαι τον σκοπό και τον λόγο για κάτι τόσο σοβαρό. Και από κάτω όλοι οι ανίδεοι, που ούτε καν γνωρίζουν για τον επιτάφιο Θρήνο και τα εγκώμια. Κρίμα μέρες που είναι, αλλά αυτό υποδηλώνει το ποιόν του καθενός. Δυστυχώς εμένα θλίψη μου προκαλεί και όχι γέλιο και ειρωνία. Να είστε καλά... Δυστυχώς έχουμε και κοινούς γνωστούς», του απάντησε η Μαρία Κορινθίου.

Μαρία Κορινθίου ερμηνεία Επιτάφιου θρήνου