Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες της δηλώσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή

Όλα όσα ανέφερε για τις ετοιμασίες της νέας της εκπομπής στο MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες της δηλώσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή

Στις πρώτες της δηλώσεις αναφορικά με την τηλεοπτική της επιστροφή και της νέα της εκπομπή προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ της Κυριακής.

Η λαμπερή παρουσιάστρια μαζί με την καλή της φίλη και κουμπάρα Νατάσα Θεοδωρίδου πραγματοποιήσαν ένα live στο Instagram, στο οποίο οι αποκαλύψεις αλλά και τα τραγούδια έπεσαν σύννεφο.

Ελένη Μενεγάκη πρώτες της δηλώσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή και την νέα της εκπομπή

Πάνω στην συζήτηση και μετά από αρκετές ερωτήσεις των ακολουθών της, η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να αναφερθεί για πρώτη φορά στη νέα της εκπομπή στο Mega, η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο φθινόπωρο.

Κάποια στιγμή μάλιστα, η Νατάσα Θεοδωρίδου τη ρώτησε τι έχει ετοιμάσει για την πρώτη εβδομάδα, με την Ελένη Μενεγάκη να της απαντά: «Είμαι έτοιμη με τρομερή όρεξη, όσο δε φαντάζεσαι. Δεν έχω φτάσει μέχρι εκεί. Ακόμη στήνουμε την εκπομπή. Το μουσικό μέρος ανέλαβε το».

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για την τηλεοπτική της επιστροφή

Το βέτο που έθεσε η Ελένη Μενεγάκη για την εκπομπή της

Την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από το MEGA ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη. Ωστόσο, έθεσε βέτο στο κανάλι αν θέλουν να βρίσκεται στην ομάδα τους. Την αποκάλυψη έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο Ευτυχείτε.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η παρουσιάστρια έβαλε όρο στο συμβόλαιο της να μην προβάλλεται παρόμοια εκπομπή με τη δική της πριν από αυτή.

«Η Ελένη έχει βάλει έναν όρο πολύ συγκεκριμένο. Αυτό που έχει ζητήσει είναι να μην υπάρχει ίδιο πρόγραμμα πριν από τη δική της εκπομπή που θα ξεκινάει στις 13.00 ή στις 14.00. Να μην υπάρχει αντίστοιχη με τη δική της εκπομπή πριν από εκείνη.

Δηλαδή να μην είναι ένα πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με αντίστοιχα θέματα. Κάτι που θα παρουσιάζει και αυτή το μεσημέρι. Τι θα γίνει με την πρωινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα; Οι πληροφορίες μου λένε πως υπάρχει σκέψη να μεταφερθεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Πουλόπουλος. Ένα βήμα πριν κλείσει για την εκπομπή της η Ελιάνα Χρυσικοπούλου;