Κώστας Τσουρός: Παίρνει μεταγραφή τελικά για το MEGA;

Όλο το παρασκήνιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κώστας Τσουρός: Παίρνει μεταγραφή τελικά για το MEGA;

Όλο και οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Κώστα Τσουρό να αποχωρεί από τον Alpha και να αναλαμβάνει την παρουσίαση μιας νέας εκπομπής στο Mega.

Το πρωί της Δευτέρας, η Δήμητρα Καλφούντζου μέσα από την εκπομπή "Στη Φωλιά των Κούκου" αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο για τα τηλεοπτικά σχέδια του δημοσιογράφου.

 Κώστας Τσουρός παίρνει μεταγραφή τελικά για το MEGA;

Συγκεκριμένα, o Κώστας Tσουρός έχει δεχθεί πρόταση και βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία με το Mega, με σκοπό να αναλάβει την παρουσίαση μιας νέας εκπομπής που θα προβάλλεται το σαββατοκύριακο.

Τόσο ο δημοσιογράφος όσο και το κανάλι δεν έχει αποφασίσει τίποτα ακόμη οριστικά, ωστόσο ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει να μην βρεθεί απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού στη μεσημεριανή ζώνη.

«Θα άφηνα την Γερμανού αν μου γινόταν πρόταση για δική μου εκπομπή»

Στην εκπομπή After Dark, βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής ο Κώστας Τσουρός ο οποίος μίλησε για τη μετάβασή του από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία, αλλά και για την Ναταλία Γερμανού

«Έχω σκεφτεί ότι ίσως δεν έπρεπε να φύγω από την ενημέρωση αλλά μετά από τόσα χρόνια στην ψυχαγωγία νομίζω έκανα καλά αλλά θέλω να πιστεύω ότι η ενημέρωση είναι κάπου εκεί και με περιμένει… Ίσως κάποια στιγμή επιστρέψω», ανέφερε αρχικά.

Ενώ, συνέχισε για την Ναταλία Γερμανού: «Θα άφηνα το “Καλύτερα δε γίνεται” αν μου γινόταν πρόταση για δική μου εκπομπή. Η Ναταλία ξέρει ότι ο μόνος λόγος που θα την άφηνα θα ήταν για να κάνω κάτι δικό μου. Το ξέρει αυτό, της το έχω πει».

«Αγαπάω πολύ τη Φαίη, την λατρεύω, της οφείλω πολλά αλλά επειδή θέλω να είμαι ήρεμος το ΣΚ θα πω Ναταλία Γερμανού», αποκάλυψε αν είχε να διαλέξει ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες.

Ωστόσο, συγκλονίζει η αποκάλυψη που έκανε για την στιγμή που ντόμπερμαν τον κατασπάραξε και πήγε στο νοσοκομείο.