Κρατερός Κατσούλης: Όλα όσα δήλωσε για την χθεσινή του νίκη στο YFSF

Η αντίδραση του στα πειράγματα των συνεργατών του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κρατερός Κατσούλης: Όλα όσα δήλωσε για την χθεσινή του νίκη στο YFSF

Το πρωί της Δευτέρας, ο Κρατερός Κατσούλης σχολίασε την χθεσινή του νίκη στο All Star Your Face Sounds Familiar, κατά την διάρκεια της Φωλιάς των Κου Κου.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μεταμορφώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε Daler Mehndi και η εμφάνιση του ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Τόσο οι συνεργάτες του στον ΑΝΤ1 όσο και οι συνεργάτες του στην εκπομπή του STAR του έδωσαν τα συγχαρητήρια τους.

Ο Κρατερός, αναφορικά με την νίκη του, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα τραγούδι αγάπης. Ήταν χαρούμενο τραγούδι που ξεσηκώνει»

YFSF - Κρατερός Κατσούλης: Έλαβε μήνυμα από την Ράντου για την εμφάνιση του σαν Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Το πρωί της Δευτέρας, ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε στην παρέα των Κου Κου πως η Ελένη Ράντου του έστειλε μήνυμα, με αφορμή την χθεσινή του εμφάνιση στο YFSF σαν Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Έκανε πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο και επιτυχημένο μουσικό σόου του ΑΝΤ1, με τους καλύτερους διαγωνιζόμενους όλων των κύκλων να μας προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα.

Κρατερός Κατσούλης yfsf μήνυμα από ελένη ράντου

Μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις ήταν αυτή του Κρατερού Κατσούλη που υποδυήθηκε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Έτσι, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως έλαβε μήνυμα από την Ελένη Ράντου, η οποία έμεινε αρκετά εντυπωσιασμένη από το αποτέλεσμα.

Ο Κρατερός είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν πολύ συγκινητικό το μήνυμα και είμαι ευγνώμων για αυτό και δεν το περίμενα… Με ξάφνιασε ευχάριστα το μήνυμα της Ελένης Ράντου που εκ μέρος τους και των δύο μου έστειλαν ένα πολύ όμορφο και πολύ θετικό μήνυμα. Τους ευχαριστώ πολύ.»