Πάνος Μεταξόπουλος για την Ελένη Φουρέιρα: «Έχει δεχτεί πολύ μεγάλο πόλεμο και δεν μου αρέσει καθόλου»

Η τοποθέτηση του αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η ίδια για την παρουσίαση του House of Fame

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάνος Μεταξόπουλος για την Ελένη Φουρέιρα: «Έχει δεχτεί πολύ μεγάλο πόλεμο και δεν μου αρέσει καθόλου»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Πάνος Μεταξόπουλος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και αναφέρθηκε μέσα σε όλα για την επίθεση που δέχεται η Ελένη Φουρέιρα, στο κομμάτι της παρουσίασης του House of Fame.

Ο διευθυντής της σχολής αποκάλυψε επίσης αν θα τον δούμε να συμμετέχει στο Dancing with the Stars, στο οποίο παρουσιάστρια πρόκειται να είναι η Βίκυ Καγιά.

Πάνος Μεταξόπουλος για την Ελένη Φουρέιρα

Οι δηλώσεις του Πάνου Μεταξόπουλου

«Έτσι με έκανε ο μπαμπάς μου γιατί κι αυτός ήταν αυστηρός. Αν δεν είσαι αυστηρός δεν θα κάνεις τίποτα σε αυτή τη ζωή. Με κάποιους σπουδαστές είμαι ευχαριστημένος με άλλους όχι. Δεν υπακούν σε αυτά που τους λέω, αλλά θα βρω τον τρόπο».

Για το Dancing with the Stars απάντησε: «Ας τελειώσουμε αυτό που κάνουμε τώρα και θα δούμε τι θα κάνω στο μέλλον».

Αναφορικά με την Ελένη Φουρέιρα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχει δεχτεί πολύ μεγάλο πόλεμο και δεν μου αρέσει καθόλου. Μας αρέσει πάντα να λιθοβολούμε. Η κοπέλα δεν είναι παρουσιάστρια είναι τραγουδίστρια και καταπληκτική χορεύτρια. Όλοι έχουν μια διαδρομή και όλοι ξεκινούν από το μηδέν για φτάσουν στο 100.

Η Ελένη δεν ξεκίνησε από το μηδέν, ξεκίνησε από πιο ψηλά, η παρουσία της είναι δυνατή και θα ανεβαίνει συνέχεια. Το βλέπουμε κάθε Παρασκευή».

Γιάννης Πλούταρχος για Μικρούτσικο: «Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να κάνει τα πάντα»

Σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο, ο Γιάννης Πλούταρχος θέλησε να δώσει με πολύ ευγενικό τρόπο την απάντησή του στο σχόλιο που είχε κάνει πριν από μερικές εβδομάδες ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά της Ελένης Φουρέιρα και κατά του House of Fame.

«Έχουμε το σύνδρομο της Ελένης Φουρέιρα. Είναι εξαιρετική και μια χαρά το τραγούδι που είπε στη Eurovision, αλλά θα βάλω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision; Γιατί να παρουσιάσει η Φουρέιρα; Δεν το λέω με κάποιον φανατισμό.

Έχω πολύ καλή πρόθεση. Το να παρουσιάζουν οι παρουσιαστές εκπομπές είναι το αυτονόητο, το να παρουσιάζουν μη παρουσιαστές εκπομπές είναι το παράλογο. Επειδή; Επειδή είναι όμορφοι, ένα εκατομμύριο είδη εκπομπών για να βγάζει την ομορφιά της και να την περιφέρει», είχε πει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του στο Καλύτερα δεν γίνεται.

O τραγουδιστής, μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Ριζόπουλο, απάντησε με νόημα: «Η Ελένη μπορεί να κάνει τα πάντα με πάρα πολύ εύκολο τρόπο. Ξέρεις γιατί; Γιατί είναι ο εαυτός της. αυτό είναι η Ελένη. Ή την αγαπάς ή δεν την αγαπάς. Τελείωσε».