Φαίη Σκορδά: Έτσι σχολίασε τον oriental χορό της Ιωάννας Μαλέσκου στον αέρα του Love It

«Αυτό δεν μπορούν να το κάνουν όλοι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φαίη Σκορδά: Έτσι σχολίασε τον oriental χορό της Ιωάννας Μαλέσκου στον αέρα του Love It

Το πρωί της Δευτέρας, η παρέα του Πρωινού σχολίασε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή της “Love it”.

Η όμορφη παρουσιάστρια φόρεσε την oriental στολή της και χόρεψε χορό της κοιλιάς on air, προκαλώντας φυσικά τον απόλυτο πανικό.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έπαιξε και στο Πρωινό, με την Φαίη Σκορδά να προχωρά στο σχολιασμό του χορού της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το να ντυθείς ωραία, βγάζεις κάτι ερωτικό, αισθησιακό, αν το έχεις, αλλά το να χορέψεις αυτό το χορό και στην κάμερα, θέλει να το βγάζεις από μέσα σου.

Έχει πάρα πολύ ωραίο σώμα, αλλά αυτό δεν μπορούν να το κάνουν όλοι.»

Τα πήρε η Σκορδά με τον Λιάγκα - «Από το πρωί έχεις νεύρα εδώ μέσα!»

Ένταση επικράτησε στην σημερινή 26/3 εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, με την ίδια να φτάνει στο αμήν μαζί του.

Το πρώην ζευγάρι πολύ συχνά πετάει σπόντες και καρφιά για την μεταξύ τους σχέση και το κοινό τους παρελθόν, με αποτέλεσμα να προκαλείται έντονη αμηχανία.

τα έβαλε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας, ο παρουσιαστής ζήτησε να μην χρησιμοποιούν συνέχεια στην εκπομπή τη λέξη «αποκλειστικά», κάτι που εκνεύρισε την Φαίη.

Η ίδια του έβαλε τις φωνές, λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Να σου πω κάτι. Από το πρωί έχεις νεύρα εδώ μέσα. Άντε τώρα, δηλαδή κάθομαι, κάθομαι…» πετώντας το στύλο της στο τραπέζι.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας δεν της απάντησε και έβαλε τέλος στην συζήτηση αυτή.