Νίκος Ευαγγελάτος: «Έκλεισε» το ραντεβού του για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Ένιωσα ότι έκανα ένα σημαντικό βήμα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Ευαγγελάτος: «Έκλεισε» το ραντεβού του για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής του στο Mega, ο Νίκος Ευαγγελάτος θέλησε να ανακοινώσει στους τηλεθεατές του πως έκλεισε και εκείνος με τη σειρά του το δικό του ραντεβού για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο παρουσιαστής θα προστεθεί σύντομα στη λίστα των celebrities που έχουν κάνει το εμβόλιο και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα μέσα από αυτή του την τοποθέτηση σε όσους διστάζουν να κλείσουν τα ραντεβού τους.

Η τοποθέτηση του Νίκου Ευαγγελάτου για το εμβόλιο κορωνοϊού

«Σάββατο πρωί άνοιξε η ηλικία που με αφορά για τον εμβολιασμό. Φρόντισα να κλείσω από τους πρώτους τον εμβολιασμό μου και πραγματικά ένιωσα ότι έκανε ένα σημαντικό βήμα και ότι όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, που θα ολοκληρωθεί ο κύκλος, έναν μήνα μετά τον εμβολιασμό, τότε θα μπορώ να ξαναζήσω μέρος της ζωής μου όπως πριν. Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Θυμάμαι, πόσο είχα θυμώσει τότε επειδή δεν υπήρχε εμβόλιο για τον καρκίνο»

Με μία ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Μαρία Χούκλη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πως έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και την ίδια στιγμή να στείλει ένα εξαιρετικά ηχηρό μήνυμα.

Η δημοσιογράφος προστέθηκε στη λίστα των celebrities που έκαναν το εμβόλιο και έτσι, στην ανάρτησή της εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε όλοι το βήμα αυτό για να αντιμετωπίσουμε τον επικίνδυνο ιό.

«Θυμάμαι, ποσο είχα θυμώσει τότε επειδή δεν υπήρχε εμβόλιο για τον καρκίνο. Μαζί μου και πολλές, εκατομμύρια γυναίκες. Η επιστήμη δεν έχει πάντοτε λυσεις για όλα αλλά να που τώρα στην περίπτωση του κορονοϊού θριάμβευσε και μας κάνει ενα τεράστιο δώρο. Να μείνουμε υγιείς. Να προστατευθούμε και να προστατέψουμε. Δεύτερη δόση σήμερα με AstraZeneca .#Ελευθερια με ασφάλεια», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Μαρία Χούκλη.