Βασίλειος Κωστέτσος: Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του

«Ο πόνος ασύλληπτος μανούλα μας»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βασίλειος Κωστέτσος: Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του

Μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram, ο Βασίλειος Κωστέτσος θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο στην μητέρα του, η οποία κηδεύτηκε σήμερα αφού έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή που πέρασε.

Στην ανάρτησή του, έγραψε: «Σήμερα σε είδαμε για τελευταία φορά…. Ο πόνος ασύλληπτος….Μανούλα μας… Είναι σαν ψέματα αλλά είναι αλήθεια… Αγγίξαμε και χαϊδέψαμε το κούτελο σου για τελευταία φορά…. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά που δεν πρόλαβα και η Πόλα ένα μεγάλο φιλί!Επίσης στέλνω μια τεράστια ΑΓΚΑΛΙΑ σε όλους όσους σε τίμησαν με συλλυπητήριες ευχές και τους Ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη της ψυχής μου! Έχε Γεια».

Οι αναρτήσεις του Βασίλειου Κωστέτσου για την κηδεία της μητέρας του

Βασίλειος Κωστέτσος Instagram
Βασίλειος Κωστέτσος κηδεία
Βασίλειος Κωστέτσος ανάρτηση
Βασίλειος Κωστέτσος μαμά

Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του

Τις πιο δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλειος Κωστέτσος, καθώς έχασε την μητέρα του, με τον ίδιο να προχωρά σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, λίγες ώρες μετά το θάνατό της, δημοσίευσε φωτογραφίες της μητέρας του, τονίζοντας πως πάντα ήταν αντιστάρ και για τον πόσο τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Βασίλειος στην λεζάντα έγραψε: «Το ξέρω ότι σε πίκρανε η «Λαμπερή ζωή που διάλεξα»…& διέπρεψα….!που πάντα ήσουν μια αντιΣταρ! Με γυρισμένη την πλάτη στους κόλακες….& όλοι αυτοί που με «ρούφηξαν»….& εσυ! Εσυ!….το καταλάβαινες και τα υπόμενες…..κρατώντας τα μέσα σου….στηρίζοντας με με Όμως ΠΑΝΤΑ!…. Στην φωτο με την Αγαπημένη σου Λιντα Εβαντζελίστα την μοναδική που δέχτηκες με θαυμασμό να σταθεί δίπλα σου.

Στήριγμα μας….έφυγες! Έφυγες…..έφυγες….! Ήθελες να φύγεις στο Ατελιέ που αγάπησες λάτρεψες δημιούργησες….& δεν μπόρεσες…και μακριά του έφυγες Μεγάλη Κυρία της Μόδας».

Βασίλειος Κωστέτσος ανάρτηση για θάνατο της μητέρας του