Στο νοσοκομείο ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, Παναγιώτης Ραφαηλίδης

Οι λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, Παναγιώτης Ραφαηλίδης

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, Παναγιώτης Ραφαηλίδης θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς του φίλους πως βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Ο τραγουδιστής και μέλος της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται ενώ στο παρελθόν βρέθηκε και στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, εξήγησε πως πρόκειται για μία εγχείρηση ρουτίνας και δεν είναι τίποτα ανησυχητικό.

Η αλήθεια είναι πως την εποχή αυτή δεν έχει υποχρεώσεις με την εκπομπή, αφού η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της στην χθεσινή εκπομπή ανακοίνωσαν πως θα ξαναβγούν στον αέρα σε δύο εβδομάδες.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Ραφαηλίδη στο νοσοκομείο

«Και επειδή τα φαινόμενα απατούν μόλις χειρουργήθηκα, όλα καλά μία εγχείρηση ρουτίνας ζούμε είμαστε καλά, αντέχουμε μόλις βγήκα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης (3 Ιανουαρίου 1980) είναι Έλληνας τραγουδιστής. Το 2003 έκανε την πρώτη του σημαντική τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά "Eurostar".

Γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου. Κατάγεται από τις Κρηνίδες της Καβάλας. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του σε πολύ μικρή ηλικία έχασε τη φωνή του και χρειάστηκε τη βοήθεια λογοθεραπευτή για να επανέλθει. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, τελικά όμως τον κέρδισε η πίστα. Το τραγούδι μπήκε εντελώς τυχαία στη ζωή του. Μια φίλη του τραγουδίστρια, το 2004, τον έπεισε να λάβει μέρος στο Eurostar, έναν διαγωνισμό που έκανε η ΕΡΤ για να επιλεχθεί αντιπρόσωπός μας στη Eurovision.

Παναγιώτης Ραφαηλίδης νοσοκομείο

Ο Παναγιώτης βγήκε 4ος! (Τελικά αποφασίστηκε να μας εκπροσωπήσει ο Σάκης Ρουβάς). Αυτό όμως στάθηκε η αφορμή να τον δουν άνθρωποι του χώρου και αμέσως ξεκίνησε να εμφανίζεται στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου στο "Posidonio", ενώ ταυτόχρονα υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την Minos EMI. Αμέσως μετά, εμφανίστηκε στον "Βοτανικό" στο πλευρό της Χαρούλας Αλεξίου και της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.