Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το επικό μήνυμα που της έστειλε η Σκορδά - «Μου στέλνει "κοιμήσου"»

Απίστευτο περιστατικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το επικό μήνυμα που της έστειλε η Σκορδά - «Μου στέλνει

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα 27/4 στην εκπομπή της έκανε αρκετές αποκαλύψεις που αφορούσαν την καθημερινότητα της στο σπίτι. Μάλιστα, περιέγραψε ένα περιστατικό με την Φαίη Σκορδά που σημειώθηκε χθες το βράδυ.

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι ήπιε έναν καφέ γιατί με τον Κώστα Φραγκολιά έπαιξαν στο τηλεπαιχνίδι Τέλεια Απόδραση και μετά όταν επέστρεψε σπίτι της δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Για να την πάρει λοιπόν ο ύπνος, χάζευε στο Instagram και έκανε μια ανάρτηση. Η Φαίη Σκορδά που ήταν ξύπνια την είδε και της έστειλε μήνυμα.

Το μήνυμα που έστειλε η Σκορδά στην Τσιμτσιλή

«Είχα πλάκα… Μάλλον η Φαίη είδε κάτι που ανέβασα και μου έστειλε μήνυμα «κοιμήσου»! Τι γέλιο...», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγες ημέρες μετά το απίστευτο περιστατικό στο σπίτι της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή μήνυμα Σκορδά

Η εξομολόγηση της Τσιμτσιλή λίγες ώρες νωρίτερα

Η παρουσιάστρια λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στην έναρξη της εκπομπής, θέλησε να του ευχηθεί και μέσα από το Happy Day, στο γιο της που έχει τα γενέθλια του, κάνοντας μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση.

Πολλές φορές έχει εκφράσει την μεγάλη αδυναμία που έχει και στα 3 της παιδιά και καθημερινά προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους, παρά το αυξημένο επαγγελματικό της πρόγραμμα με την εκπομπή. Μάλιστα, έχουν περάσει μαζί τις πιο επικές στιγμές.

Σήμερα λοιπόν 27/4 η ημέρα της θα είναι αφιερωμένη στον γιό της που είναι ο μικρότερος της οικογένειας. Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτή ακριβώς την ώρα, 8.05, πριν από τρία χρόνια γέννησα τον Γιαννάκη. Θέλω να πω πως αυτό το μωράκι το θέλαμε πάρα πολύ, όπως και τα τρία παιδάκια μας. Αλλά εντάξει πια στο τρίτο-επειδή είχε και πέντε χρόνια απόσταση από τη Νάγια, την πρώτη μας κόρη- ήμασταν πιο συνειδητοποιημένοι γονείς.

Ήρθε και συμπλήρωσε την όμορφη οικογένειά μας και τώρα είναι ένα πλασματάκι… Ένα ταλιμπανάκι που τρέχει, που είναι πάρα πολύ ζωηρό και έχει περάσει πολύ χρόνο με τις αδερφές του. Και τον λατρεύουμε! Γιαννάκη – Εφραίμ να είσαι γερός και ευτυχισμένος χρόνια πολλά, να είσαι γερός και ευτυχισμένος και όλα τα καλά να υπάρχουν στη ζωή σου και στον δρόμο σου».