Η απίστευτη γκάφα της Τσιμτσιλή: «Ενεργοποίησα το SOS! Πήρε την αστυνομία και ήμουν με τα παιδιά μου»

Αδιανόητο περιστατικό...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απίστευτη γκάφα της Τσιμτσιλή: «Ενεργοποίησα το SOS!  Πήρε την αστυνομία και ήμουν με τα παιδιά μου»

Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο σπίτι με τα παιδιά της, όταν κόλλησε η οθόνη αφής του κινητού της. Αποτέλεσμα; Από τα νεύρα της να αρχίσει να πατάει κουμπιά και να ενεργοποιηθεί το SOS που κάνει αντίστροφη μέτρηση και καλεί την αστυνομία.

Μάλιστα, λόγω του ότι είχε κολλήσει το κινητό της, δεν μπορούσε να ακυρώσει την κλήση και όταν το σήκωσαν, αναγκάστηκε να τους πει πως τους πήρε κατά λάθος.

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την γκάφα της

«Θα σας πω τη χθεσινή μου γκάφα. Κόλλησε η οθόνη αφής και στην προσπάθειά μου να την ξεκολλήσω, πάτησα τα πλευρικά κουμπιά, ενεργοποιώντας χωρίς να το θέλω το SOS. Όπου αρχίζει και σου κάνει countdown και καλεί την αστυνομία. Εγώ δε μπορούσα να το ακυρώσω, γιατί η οθόνη είχε κολλήσει. Πήρε την αστυνομία και ήμουν με τα παιδιά μου. Τους είπα πως κόλλησε το κινητό μου και τους πήρα κατά λάθος. Μετά ενεργοποιήθηκαν μόνες τους κάποιες επαφές» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά την απίστευτη σπόντα που έριξε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Θυμάμαι όταν εγώ είχα την πρώτη μου αποβολή πριν από εννιά χρόνια»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μίλησε στον αέρα της εκπομπής Happy Day για την αποβολή που είχε πριν από 9 χρόνια. Αφορμή στάθηκε, η εξομολόγηση της Χριστίνας Μπόμπα στα Μεσάνυχτα που θα προβληθεί στον ALPHA.

Συγκεκριμένα, η Μπόμπα αποκάλυψε πως έκανε εξωσωματική για να μείνει έγκυος, ένα γεγονός που δεν γνώριζε κανείς, ούτε τηλεοπτικά.

«Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται σε ένα ζευγάρι. Αν μετράς ημερομηνίες, γόνιμες μέρες και δέκα φορές νομίζεις ότι έχεις μείνει έγκυος και δεν έχεις μείνει και κάνεις εξετάσεις και μπορεί και να προσπαθούσες και προ γάμου και κάπου στρεσάρεσαι», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την δική της προσωπική εμπειρία που είχε πριν από 9 χρόνια.

«Θέλω να πω για τις αποβολές. Βλέπεται ότι πια είναι δυστυχώς κάτι πολύ συνηθισμένο. Θυμάμαι όταν εγώ είχα την πρώτη μου αποβολή πριν από εννιά χρόνια, γιατί τώρα η Νάγια γίνεται 9 χρόνων. Είχα αποβολή έξι με επτά μήνες πριν από την εγκυμοσύνη στη Νάγια. Μου είχε πει ο γιατρός μου πως μία στις δυο κυήσεις στις μέρες μας καταλήγει σε αποβολή». εξομολογήθηκε.