Masterchef 5 - Λία για Διονύση: «Νευρίαζα όταν τον έβλεπα να κακομεταχειρίζεται και να κακολογεί άλλους»

«Είναι πάρα πολύ προσεκτικός μπροστά στις κάμερες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Λία για Διονύση: «Νευρίαζα όταν τον έβλεπα να κακομεταχειρίζεται και να κακολογεί άλλους»

Το πρωί της Τρίτης, η Λία Μακροστέργιου βρέθηκε καλεσμένη στην Φωλιά των Κου Κου, με αφορμή την χθεσινή της αποχώρηση από το Masterchef.

Η όμορφη σεφ αφού αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της ετοιμασίας του πιάτου της, το οποίο την οδήγησε έξω από το παιχνίδι, αναφέρθηκε στο Διονύση αλλά και στην συμπεριφορά που έχει on και off camera.

Masterchef 5 - Λία για Διονύση

Οι δηλώσεις της Λίας Μακροστέργιου

«Κάποια στιγμή άρχισα να απαντάω και δεν του άρεσε. Άλλαξε κι αυτός 100% απέναντί μου. Ο Διονύσης είναι πάρα πολύ προσεκτικός μπροστά στις κάμερες. Δεν έχει αντιδράσει καθόλου καλά στον εγκλεισμό. Πιο πολύ νευρίαζα όταν τον έβλεπα να κακομεταχειρίζεται και κακολογεί άλλους, παρά εμένα.

Με την Μαρίνα δεν θα έκανα παρέα έξω. Κάποια στιγμή που γύρισα το κεφάλι μου προς τον εξώστη και είδα την Ανούς πάνω από τον Παύλο, έπεσα ψυχολογικά. Μετά από λίγο μου μίλησε».

Τι θα δούμε απόψε, 27 Απριλίου, στο Masterchef

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef είχαμε τα πάντα! Εντάσεις, ανατροπές και αποχωρήσεις! Κάπως έτσι καταλήξαμε, λοιπόν, σήμερα Τρίτη 27/4 στην τελική δεκάδα.

Αλέξανδρος, Ανούς, Διονύσης, Ιωάννης, Μαργαρίτα, Μαρίνα, Νίκος, Παναγιώτης, Παύλος, Τζιοβάνη θα δώσουν την δική τους μάχη απόψε για να καταφέρουν να κερδίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

45 λεπτά στην διάθεσή του για να τελειοποιήσουν το πιάτο τους. Κάποιοι δεν θα τα καταφέρουν. Κάποιοι θα ακούσουν πολύ σκληρά λόγια από τους κριτές ενώ άλλοι θα περάσουν με άνεση στην επόμενη φάση. Θα έχουμε και ατυχήματα. Σπασμένα πιάτα και τα σχετικά...

Επειδή, όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και... μια εικόνα ίσιον χίλιες λέξεις, δείτε παρακάτω το αποψινό trailer. Σε ποιον αναφέρεται ο Κουτσόπουλος;