Masterchef - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ο Διονύσης μιλάει σε όλους με εκφοβισμό, τους φοβίζει»

«Δεν είναι ωραίο παιδιά αυτό, να μην έχουμε τέτοια παραδείγματα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ο Διονύσης μιλάει σε όλους με εκφοβισμό, τους φοβίζει»

Το μεσημέρι της Τρίτης, ένα απόσπασμα από το Masterchef έπαιξε στην εκπομπή Pop Up, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να προχωρά σε έντονο ξέσπασμα.

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, ο Διονύσιος για ακόμη μια φορά απέδειξε πόσο προκλητικός είναι και πόσο άσχημη συμπεριφορά έχει προς τους συμπαίκτες του.

Με αφορμή λοιπόν μερικά αποσπάσματα που έπαιξαν στην εκπομπή, η Ηλιάνα φαίνεται να εξοργίστηκε με τον επίδοξο σεφ και του τα «έχωσε» για τα καλά.

Το σχόλιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον Διονύση του Masterchef

Ο Διονύσης Σαρακίνης θα μπορούσε εύκολα να πάρει τον τίτλο του παίκτη με τις περισσότερες αντιπάθειες, που έχει περάσει ποτέ από το MasterChef. Η συμπεριφορά του απέναντι στους περισσότερους συμπαίκτες του, ακόμα και προς τις γυναίκες, είναι αχαρακτήριστη.

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο υποψήφιος MasterChef έδωσε ρεσιτάλ προκλητικής συμπεριφοράς. Αποσπάσματα από το παιχνίδι έπαιξαν στο Pop Up και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβγαλε καπνούς από τα αφτιά. Μετά την προβολή του, πήρε τον λόγο και είπε τα εξής:

«Το MasterChef είναι ωραίο reality, είναι ωραία φτιαγμένο, έχει πράγματα να δεις, πράγματα να μάθεις. Έχει ωραίους χαρακτήρες. Σίγουρα, ο Διονύσης είναι ένας που θα έπρεπε να αποφεύγουμε γιατί νομίζω ότι πλέον μιλάει σε όλους με εκφοβισμό, τους φοβίζει.

Τους λέει μη μιλάς, γιατί μίλησες, πάει σαν νταής προς τα εκεί… Δεν είναι ωραίο παιδιά αυτό, να μην έχουμε τέτοια παραδείγματα».

 Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Διονύσιο

Στο μεταξύ, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γνωρίζει παίκτη του MasterChef - «Καθόταν έξω από το περίπτερο της μαμάς μου»

Στη εκπομπή Pop Up η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως γνωρίζεται με παίκτη του MasterChef αφού και οι δύο είναι από την Πάτρα και μάλιστα κρύβεται και μια ιστορία πίσω.

“Τον ξέρω από παιδί. Η μαμά μου είχε περίπτερα και ήταν με την παρέα του εκεί, ήταν η συμμορία της εποχής, ξέρετε αυτά τα παιδάκια που μερικές φορές είναι κακά με κάποιους άλλους… Καθόταν απέναντι από το περίπτερο της μαμάς μου, όταν ήταν έφηβη και την πρόσεχαν τα βράδια που είχε βάρδια για να μην την πειράξει κανείς.

Κι αν πήγαινε κάποιος περίεργος και δεν έφευγε από το περίπτερο, το γύρναγαν γύρω γύρω μέχρι να φύγει και να μην πειράξει τη μανούλα μου” ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία λίγες μέρες πριν είχε γενέθλια.

ηλιάνα παπαγεωργίου masterchef παίκτης