Πόπη Τσαπανίδου: «Όταν γεννήσει η κόρη μου θα πάω Ολλανδία, θα μείνω όσο με χρειαστεί»

«Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να γίνεσαι γιαγιά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πόπη Τσαπανίδου: «Όταν γεννήσει η κόρη μου θα πάω Ολλανδία, θα μείνω όσο με χρειαστεί»

Η Πόπη Τσαπανίδου σε λίγο καιρό πρόκειται να γίνει γιαγιά, μιας και η κόρη της Μαρίνα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι!

Η σπουδαία δημοσιογράφος ανυπομονεί να αγκαλιάσει το εγγονάκι της, που είναι αγοράκι, και όλη η οικογένεια πλέει φυσικά σε πελάγη ευτυχίας!

Το πρωί της Τρίτης, η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και στον Αρτ, η οποία αποκάλυψε πως θα ταξιδέψει για την Ολλανδία, όταν η κόρη της γεννήσει.

Πόπη Τσαπανίδου για το εγγονάκι της

Οι δηλώσεις της Πόπης Τσαπανίδου

«Το περιμένουμε με πολλή αγάπη. Νομίζω ναι θα καταφέρω να πάω στην Ολλανδία. Προς το τέλος του Ιουνίου έρχεται το εγγονάκι.

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να γίνεσαι γιαγιά. Το περίμενα, αλλά τώρα που έρχεται, απλά δεν υπάρχει. Έχω ψωνίσει όλη την προίκα του μωρού. Όταν γεννήσει θα πάω Ολλανδία, θα μείνω όσο με χρειαστεί»

«Έβαλα τα κλάματα όταν έμαθα ότι θα γίνω γιαγιά»

Το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό η Πόπη Τσαπανίδου η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση της όταν έμαθε πως θα γίνει γιαγιά.

«Ήταν πραγματικά απίστευτη η στιγμή που μου το είπε. Δεν μου το είπε, εγώ το κατάλαβα μόνη μου, γιατί το συζητούσαμε καιρό πριν. Είχα προετοιμαστεί ότι θα κάνει παιδί το παιδί μου και θα γίνω γιαγιά. Το περίμενα κιόλας από πάντα να γίνω γιαγιά.

Ήμουν στο γραφείο και ήρθε η κόρη μου. Έκατσε απέναντι μου και έπαιζε με το κινητό. Εγώ δεν είχα καταλάβει πως με τραβούσε βίντεο. Και με πήρε η άλλη μου η κόρη και μου έλεγε με χαμόγελο τι κάνεις. Έκανε κλικ μέσα μου αμέσως. Της λέω πες το μου. Μου το λέει και τι κλάμα. Τι απίστευτο.

Στης Μαρίνας την εγκυμοσύνη η χαρά είναι πολλαπλάσια σε σχέση με τη δική μου. Είναι άλλο πράγμα. Άλλο. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Περιμένω πως και πως να ακούσω το γιαγιά. Είναι το παιδί του παιδιού μου. Είναι ένας μαγικός κύκλος ζωής που κλείνει και περνάς στον άλλο κύκλο που είναι το γιαγιά» είπε, μεταξύ άλλων, η Πόπη Τσαπανίδου.