Μαρία Ηλιάκη: Ετοιμάζει ήδη το παιδικό δωμάτιο του μωρού

Έφτασαν οι πρώτες κούτες!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Ηλιάκη: Ετοιμάζει ήδη το παιδικό δωμάτιο του μωρού

Τις ετοιμασίες του παιδικού δωματίου έχει ξεκινήσει ήδη η Μαρία Ηλιάκη, καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωράκι.

Η παρουσιάστρια είναι πανευτυχής και τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της, Στέλιος Μανουσάκης, ανυπομονούν για τον ερχομό του παιδιού τους.

Σήμερα το πρωί μάλιστα, η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, εκτός από μερικές φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, πως βρίσκεται στις προετοιμασίες για το δωμάτιο του παιδιού της.

Η ίδια μέσω ενός βίντεο έδειξε τις κούτες που ήρθαν από την Ελλάδα στην Ελβετία με τα πράγματα του μωρού, με την Μαρία να γράφει: «Ήρθε το παιδικό δωμάτιο»!

Οι ετοιμασίες της Μαρίας Ηλιάκη για το παιδικό δωμάτιο

Αποκαλύπτει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της

Τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη μέσα από ένα βίντεο.

Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της πως αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα κατά την διάρκεια της κύησης της αλλά και μερικές λιγούρες.

«Όλες εδώ με την κοιλιά τούρλα να λέμε τι ωραία που περνάμε στην εγκυμοσύνη, παναγία μου να μιλήσουμε για αυτά τα ευχάριστα. Για τις αναγούλες, τις ζαλάδες, τους πονοκεφάλους, τα πρηξίματα, την κούραση. Να τα πούμε όλα αυτά κάποια στιγμή να γελάσουμε με τα χάλια μας».