Δημήτρης Σκουλός: «Δεν το ήξερα ότι θα φύγει η Βίκυ από το GNTM. Το έμαθα από...»

Έκπληκτος ο κριτής με την αποχώρηση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Σκουλός: «Δεν το ήξερα ότι θα φύγει η Βίκυ από το GNTM. Το έμαθα από...»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM.

Σαν βόμβα έσκασε πριν μερικές μέρες η ανακοίνωση του STAR πως η Βίκυ Καγιά βρίσκεται εκτός της ομάδας, καθώς πρόκειται να παρουσιάσει το DWTS.

Το ίδιο φαίνεται να ξαφνιάστηκε και ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος δεν γνώριζε για την αποχώρηση της πριν έρθει σε επαφή ο ίδιος με το κανάλι.

 Δημήτρης Σκουλός για αποχώρηση Βίκυς Καγιά

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού

«Δεν το ήξερα ότι θα φύγει η Βίκυ από το GNTM. Το έμαθα από το κανάλι, όταν μου το ανακοίνωσαν. Φαντάζομαι ότι θα τους το είχε πει η Βίκυ μία ημέρα πριν. Μου έκανε τεράστια εντύπωση που θα φύγει, γιατί η Βίκυ είναι το GNTM.

Είναι σχεδόν αναντικατάστατη, αλλά επειδή ξέρω την ομάδα πίσω από τις κάμερες, πιστεύω ότι θα βρουν την καλύτερη λύση και μπορεί να έχουμε ανακοίνωση σύντομα. Ξέρω ότι είμαστε σε διαδικασία εύρεσης αντικαταστάτριας, ξέρω ότι δεν είναι εύκολο. Αλλά επειδή σε κάθε GNTM ακούω διάφορα, δεν πιστεύω και τίποτα.

Με τη Βίκυ Καγιά μίλησα μέσω μηνύματος και μου είπε πως είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειαστεί. Εγώ την καταλαβαίνω. Έχει καθημερινή εκπομπή. Μόλις σταμάταγε το ένα ξεκίναγε το άλλο. Έχει δυο παιδιά. Δεν προλάβαινε».

«Με το κανάλι ήρθαμε σε κοινή απόφαση να αφήσω το GNTM»

Στο Πρωινό μίλησε η Βίκυ Καγιά το πρωί της Δευτέρας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από το GNTM καθώς και στο νέο επαγγελματικό της βήμα, με την παρουσίαση του Dancing With the Stars.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο εξήγησε επίσης πως η απόφασή της να φύγει από το ριάλιτι ήρθε από κοινού με το κανάλι, ενώ αποκάλυψε πως οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν ήδη δει μερικούς πιθανούς αντικαταστάτες της.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, πάρα πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη για αυτό το νέο βήμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν δυσκολεύτηκα και ότι δεν ζορίστηκα για να πάρω την απόφαση να αφήσω το GNTM.

Ένα πράγμα που σκέφτηκα πολύ σοβαρά, είναι πως κάποιες φορές στη ζωή πρέπει να ξέρουμε να σταματάμε και να προχωράμε πάρα πέρα, αν θέλουμε να λέμε ότι εξελισσόμαστε και προχωρούμε παραπέρα, να προσπαθούμε για κάτι παραπάνω και κάτι διαφορετικό.

Μαζί με το κανάλι με πάρα πολύ αγάπη και ωραία συνεργασία, είμαι πολύ τυχερή που με βλέπουν πρώτα σαν άνθρωπο μετά από τόσα χρόνια που συνεργαζόμαστε, ήρθαμε σε αυτή την κοινή απόφαση για το καλό όλων, να συνεχίσω με το Dancing with the stars και να αφήσω το GNTM την τέταρτη χρονιά του.

Το team συνεχίζει κανονικά. Δεν ξέρω αν θα γίνει αντικατάσταση ή αν θα μείνουν έτσι. Υπάρχει περίπτωση να βάλουν κάποιον άλλο στη θέση μου. Όποιους έχω σκεφτεί, τους έχουν ήδη δει σε δοκιμαστικά. Μπορεί να θέλουν να δουν κι άλλους», είπε η Βίκυ Καγιά.