Χώρισε ο Μιχάλης Μουρούτσος με την Μαρία Δελόγκα!

Μετά από ένα χρόνο σχέσης, αποφάσισαν να διαλέξουν χωριστούς δρόμους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χώρισε ο Μιχάλης Μουρούτσος με την Μαρία Δελόγκα!

Τέλος φαίνεται να έβαλαν στην σχέση του ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Μαρία Δελόγκα, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρωινού.

Το ζευγάρι μπορεί να φαινόταν αρκετά ευτυχισμένο και ερωτευμένο, ωστόσο αποφάσισαν για δικούς τους λόγους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η Νάνσυ Παραδεισανού είπε χαρακτηριστικά στο Πρωινό: «Ο Μιχάλης Μουρούτσος είναι εδώ και λίγο καιρό μόνος του. Είχε σχέση εδώ και ένα χρόνο με τη Μαρία Δελόγκα… Ο καιρός πέρασε, η σχέση τους δεν προχώρησε και εδώ και λίγο καιρό έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, δεν είναι ζευγάρι πια. Δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος, δεν έχουν τσακωθεί».

Χώρισε ο Μιχάλης Μουρούτσος με την Μαρία Δελόγκα

Εξελίξεις με το διαζύγιο του Μιχάλη Μουρούτσου και της Αναστασίας Περράκη

Χρονιά πολλών και μεγάλων αποφάσεων διανύει η Αναστασία Περράκη η οποία για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό μιλά για όλες τις εξελίξεις που τρέχουν με το διαζύγιό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Ύστερα από ώριμη σκέψη, είναι έτοιμη να προχωρήσει τη ζωή της, απ’ όλες τις πλευρές. Έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω το παρελθόν, δίνοντας και τυπικά τέλος στον γάμο της με τον χρυσό ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο Μιχάλη Μουρούτσο. Παρ’ ότι έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, καθυστερούσε η έκδοση του διαζυγίου. Το πρώην ζευγάρι βρισκόταν σε μια δικαστική διαμάχη που κατά καιρούς είχε γίνει πρώτο θέμα.

«Όλα αυτά έχουν πάρει τον δρόμο τους και βρισκόμαστε σε μια περίοδο πάρα πολύ καλή και ομαλή. Δόξα το Θεό, είμαστε πολύ καλά. Ίσως να ήθελε και τον χρόνο του όλο αυτό για να ωριμάσει» εξομολογείται η Αναστασία Περράκη στην Real News. Το γνωστό μοντέλο έχει προχωρήσει και στην προσωπική της ζωή, καθώς διατηρεί σχέση με τον νεαρό Χρήστο Μπίρμπα, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Διαζύγιο Περράκη Μουρούτσος εξελίξεις

«Αφήνω τα πράγματα να κυλήσουν. Αποφάσισα ότι μετά το διαζύγιο δεν χρειάζεται να πιέζω καταστάσεις. Αφήνω τα πράγματα να βρουν τον δικό τους χώρο. Είμαι σε μια ήρεμη φάση. Παρόλο που ότι έγινε με την πανδημία μας θορύβησε, προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά» λέει το πανέμορφο μοντέλο.

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως το μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή Πρωινό και πλάνταξε στο κλάμα μπροστά στις κάμερες μιλώντας για τον θάνατο που την τσάκισε. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε