Μαρίνα Πατούλη: «Δεν έχω χωρίσει με τον Γιώργο, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση»

«Θέλω να δώσω αισιόδοξο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα μέσα από τον γάμο τους»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρίνα Πατούλη: «Δεν έχω χωρίσει με τον Γιώργο, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην κάμερα του T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην κρίση που περνά ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη.

Η ίδια, που είναι πρόεδρος του δικτύου SDG 17 Greece, βρέθηκε στο Αμαλιείο Οικοτροφείο για μία πασχαλινή δράση προσφοράς υπέρ των γυναικών που έχουν υποστεί βία.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη

«Είναι η πρώτη ημέρα δράσης και το Αμαλιείο είναι ένα οικοτροφείο που φιλοξενεί 20 κοπέλες έφηβες. Έχουμε τη χαρά να τους προσφέρουμε το δώρο της υγείας μέσα από την ευγενική του ομίλου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και του κ. Βασίλη Αποστολόπουλου.

Τα κορίτσια αυτά προέρχονται από άπορες οικογένειες, που δε μπορούν να τις συντηρήσουν και διαμένουν στο Οικοτροφείο. Την άλλη Τετάρτη θα συνεχίσουμε την καμπάνια αυτή σε τρεις Δήμους, στην Ελευσίνα, στο Περιστέρι και στη Φυλή όπου θα επισκεφθούμε δομές κακοποιημένων γυναικών για την προσφορά υγείας, για διαγνωστικούς ελέγχους.

Έχω δεχτεί ένα κύμα αγάπης κυρίως από γυναίκες όλο αυτό το διάστημα που περνάω το προσωπικό μου πρόβλημα. Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε όλα τα θέματα της βίας, οπότε γι’ αυτόν τον λόγο θέλουμε να λειτουργήσουμε συμβουλευτικά στη γυναίκα που κακοποιείται και δε μπορεί να βγει στην αγορά εργασίας και δε μπορεί να διεκδικήσει την αξιοπρέπεια και τη ζωή της.

Καλό είναι αυτές τις Άγιες Ημέρες να μπούμε σε μια διαδικασία περισυλλογής και ενδοσκόπησης. Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση. Εγώ θέλω να δώσω αισιόδοξο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα μέσα από τον γάμο τους».

Μαρίνα Πατούλη για τον Γιώργο Πατούλη

Η φωτογραφία με τον Γιώργο Πατούλη και η απίστευτη σπόντα

Σε μια ανάρτηση «φωτιά» προχώρησε η Μαρίνα Πατούλη το απόγευμα της Τετάρτης, με την ίδια να πετάει τις σπόντες της στον πρώην σύζυγο της, Γιώργο Πατούλη.

Η ίδια μπορεί να μην είναι καλά ψυχολογικά όμως παραμένει ενεργή στις υποχρεώσεις της ως φιλόλογος και ως πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της. Αυτήν την φόρα, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ και φορώντας τα γυαλιά της.

Μάλιστα, στο γραφείο φαίνεται η κορνίζα με τη φωτογραφία της ίδιας και του Γιώργου Πατούλη!

Στη λεζάντα της ανάρτησης η Μαρίνα έγραψε: “Είμαι σε ηλικία που διαβάζω μόνο πράξεις! Για τις λέξεις χρειάζομαι γυαλιά”!

 Μαρίνα Πατούλη η φωτογραφία με τον Γιώργο Πατούλη και η απίστευτη σπόντα