Ο Δημήτρης Σταρόβας "άδειασε" το YFSF - «Δεν με πήραν τηλέφωνο»

«Έχω απορρίψει δουλειές, επειδή ήξεραν ότι θα είμαι σίγουρα εκεί». 

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Δημήτρης Σταρόβας

Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο YFSF "αδειάζοντας" την παραγωγή λέγοντας πως ενώ πίστευε πως θα είναι στην κριτική επιτροπή τελικά δεν τον πήραν ποτέ τηλέφωνο.

Όσα είπε ο Σταρόβας για το YFSF

«Δεν μου έγινε πρόταση για το YFSF. Είχε μπει μια άνω τελεία όταν είχε ξεκινήσει όλο αυτό με τον κορωνοϊό που σταμάτησαν τα πάντα. Είχαμε πει ότι θα συνεχιστεί όταν επιτραπεί και θα ανοίξουν οι δουλειές. Μέχρι τελευταία στιγμή ήξερα αυτό και παντού άφηναν να εννοηθεί πως θα είμαι ο σίγουρος στην επιτροπή και δεν με πήραν τηλέφωνο», αποκάλυψε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ο κάθε ANT1 δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα και δεν έχω την απαίτηση να είμαι για πάντα. Αλλά ρε φίλε, όταν αφήνεις να διαρρεύσει αυτό το πράγμα και στον ίδιο λες ότι εννοείται και τα λοιπά, μην τον αφήνεις τελευταία στιγμή. Έχω απορρίψει μια – δυο δουλειές κι άλλες δέκα ίσως τις έχω χάσει, επειδή ήξεραν ότι θα είμαι σίγουρα εκεί». Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, αρπάχτηκαν στον αέρα Σταρόβας και Σκορδά για την υπόθεση του πασίγνωστου ηθοποιού

Ο Δημήτρης Σταρόβας δέχθηκε πρόταση να είναι συμπαρουσιαστής της Ιωάννας Μαλέσκου

O Δημήτρης Σταρόβας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Χιούστον το Λύσαμε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πριν από λίγο καιρό του είχε γίνει πρόταση για να αναλάβει τη θέση του συμπαρουσιαστή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Μεταξύ άλλων, στην απολαυστική του συνέντευξη, ο ηθοποιός που πριν από μερικές εβδομάδες αρπάχτηκε στον αέρα του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του και με αφορμή μία ερώτηση που του έκαναν οι δύο παρουσιαστές για την Ιωάννα Μαλέσκου ξεκαθάρισε πως υπήρξε η πιθανότητα να βρεθεί στο πλευρό της στην εκπομπή, κάτι που τελικά δεν ήταν εφικτό να γίνει.

«Συζήτησα να κάνω την εκπομπή μαζί της και δεν μπόρεσα να το κάνω φυσικά, αλλά μου προτάθηκε και την ευχαριστώ κιόλας δημόσια. Ήθελε να την κάνουμε μαζί, όχι να είμαι στο πάνελ. Αλλά δεν γινόταν δική της εκπομπή ήταν, μου αρέσουν οι καινοτομίες αλλά δεν μπορούσα να το κάνω», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σταρόβας.