Υρώ Μανέ: Καταγγέλλει τον Λευτέρη Γιοβανίδη για αναίτια και προσβλητική συμπεριφορά

Βρέθηκε αντιμέτωπη με μια αναίτια έκρηξη θυμού και προσβολών που την ανάγκασαν να αποχωρήσει από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Υρώ Μανέ: Καταγγέλλει τον Λευτέρη Γιοβανίδη για αναίτια και προσβλητική συμπεριφορά

Η Υρώ Μανέ κατήγγειλε τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Λευτέρη Γιοβανίδη, μέσω της δικηγόρου της Έλλης Ρούσου, για «αναίτια και προσβλητική συμπεριφορά» στη διάρκεια επίσημης επαγγελματικής συνάντησης που είχαν.

Όπως αναφέρει, παρουσία του προέδρου του ΟΠΑΝ Πειραιά Ιωσήφ Βουράκη και της συνεργάτιδας του καλλιτεχνικού διευθυντή Θεοδώρας Καπράλου, κλήθηκε να αναπτύξει την πρόταση της πάνω σε μια νέα παραγωγή με θέμα την σφαγή της Χίου. Καταγγέλλει λοιπόν ότι βρέθηκε αντιμέτωπη με μια αναίτια έκρηξη θυμού και προσβολών που την ανάγκασαν να αποχωρήσει από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Όσα αποκάλυψε η Υρώ Μανέ για τον Λευτέρη Γιοβανίδη

Υρώ Μανέ καταγγέλλει τον Λευτέρη Γιοβανίδη

«Αποχώρησα αναγκαστικά ταπεινωμένη και προσβεβλημένη εξαιτίας αυτής της επαίσχυντης, αήθους συμπεριφοράς του Καλλιτεχνικού Διευθυντή κου Γιοβανίδη εις βάρος μου. Μου προκάλεσε δε τόσο μεγάλη ψυχική ταραχή που που χρειάστηκε να έλθει να με παραλάβει από τον Πειραιά άτομο της οικογενείας μου», αποκάλυψε.

«Ένα περιστατικό σαν αυτό δηλώνει σοβαρή έλλειψη πολιτισμού και πλήττει τον ίδιο τον φορέα που ο κ. Γιοβανίδης εκπροσωπεί. Παρόλα αυτά, επειδή οι μέρες που διανύουμε απαιτούν ταπεινότητα ως μέρες Παθών, θα επιμείνω σε αυτό. Επιφυλάσσομαι για νεότερες δηλώσεις ελπίζοντας να έρθει η Ανάσταση μέσα κι έξω μας», συνέχισε. Ενώ, βγήκαν στη δημοσιότητα, νέες καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας για γνωστό σεναριογράφο.

Ο άγριος τσακωμός Υρώς Μανέ - Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

«Με την Υρώ τσακωθήκαμε όταν τελείωσαν τα ‘’Εγκλήματα’’ και συνεργαστήκαμε στο θέατρο ‘’Αποθήκη’’. Ήταν πολύ δυσάρεστο και για τους δυο μας. Ο τσακωμός έγινε 30 Νοεμβρίου και η σεζόν εκείνη τη χρονιά τελείωνε 30 Απριλίου. Μιλάγαμε μόνο πάνω στη σκηνή» ανέφερε.

Και συνέχισε: «Δεν έχουμε επαφές, δεν βλεπόμαστε. Ήταν ένας σοβαρός τσακωμός. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως έχουν και οι δυο άδικο και επίσης έχουν και οι δυο τα δίκια τους. Εγώ θα σου πω ότι είχα δίκιο αλλά δεν έχει καμία σημασία. Ωστόσο δείτε εδώ το εντυπωσιακό σπίτι του Χρήστου και της Βίκυς Σταυροπούλου στη Μάνη!

Αυτές οι σχέσεις, που είναι σχέσεις ζωής, όταν σπάσει το γυαλί… Με την Υρώ δεν ήμασταν απλώς φίλοι. Ήμασταν κολλητοί φίλοι. Είχα γίνει κουμπάρος της. Ήμασταν πολύ στενά δεμένοι. Το σκέφτομαι με θλίψη όποτε το σκέφτομαι. Να είναι καλά…».