House of fame: Μπήκε στην Ακαδημία ο Χάρης Βαρθακούρης

Παρέδωσε μαθήματα στον Γιώργο Ντίνο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
House of fame: Μπήκε στην Ακαδημία ο Χάρης Βαρθακούρης

Στην Ακαδημία του House of fame μπήκε σήμερα 28/4 ο Χάρης Βαρθακούρης και παρέδωσε μαθήματα στον Γιώργο Ντίνο, ο οποίος στο live της επόμενης Παρασκευής θα ερμηνεύσει το κομμάτι του «Βράδια αξημέρωτα».

«Δεν το έχω δει ποτέ αυτό ως δουλειά, ως επάγγελμα δεν ήθελα να γίνω τραγουδιστής ποτέ, σαφώς ήθελα να ασχοληθώ με την μουσική και μόνο με την μουσική. Έχοντας ζήσει στο σπίτι ενός τραγουδιστή και ποιου τραγουδιστή μου δημιούργησε ένα κατάλοιπο ότι δεν θέλω να γίνω τραγουδιστής.

Ζήλευα τον παραγωγό του πατέρα μου τον Αχιλλέα τον Θεοφίλου, ο οποίος ουσιαστικά κινεί τα νήματα στην μουσική και έλεγα αυτό θέλω. Μία ημέρα με ρώτησε αν γράφω κομμάτια και του πάω τραγούδια, χωρίς να γράφω στίχους μόνο μουσική γράφω. Του τα πήγα σε κασέτα και μου λέει είναι καταπληκτικά τραγούδια πάμε να κάνουμε δίσκο του μπαμπά.

Έρχεται η εταιρεία και μου λέει Χάρη είναι αμαρτία να μην τραγουδήσεις και κάπως έτσι έγινα τραγουδιστής. Θεωρώ ότι είμαι μουσικός ένα συνθέτης, που είμαι τυχερός γιατί μπορώ να τραγουδήσω. Όλο αυτό για να σας πω ότι δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ το τραγούδι ως επάγγελμα», εξομολογήθηκε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης στους σπουδαστές.

Στην συνέχεια έκαναν πρόβα με τον Γιώργο Ντίνο και ο τραγουδιστής -παρουσιαστής ομολόγησε πως κατά τον ίδιο, βρίσκεται κάτω του μετρίου στον τρόπο που ερμηνεύει το κομμάτι. Ωστόσο, με σκληρή δουλειά, θα μπορούσε να περάσει την βάση και να φτάσει στο 6.

Βέβαια, για τον Γιώργο Ντίνο σύμφωνα με τον Χάρη Βαρθακούρη, θα ισούται με δέκα. Να σημειώσουμε πως ένας σπουδαστής βγήκε από το παιχνίδι και έγινε μπαμπάς.

«Περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό από τον Χάρη Βαρθακούρη για το Big Brother»

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark ήταν το βράδυ της Παρασκευής η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε τα τηλεοπτικά δρώμενα και ξεκαθάρισε πως περίμενε ένα πιο εντυπωσιακό παρουσιαστή από τον Χάρη Βαρθακούρη για το Big Brother.

Αφορμή για το σχόλιό της αυτό στάθηκε μία ερώτηση που της έκανε ο Θέμης Γεωργαντάς σχετικά με το πρόσωπο που θεωρεί πως είναι υπερεκτιμημένο στην τηλεόραση.

«Θα πω Χάρης Βαρθακούρης. Θεωρώ ότι ο Χάρης, δεν θέλω να τον αδικήσω γιατί είναι πολύ νέος, πρέπει να δουλέψει λίγο περισσότερο από όσο κάποιοι άλλοι.

Εγώ δηλαδή περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό στο Big Brother. Θεωρώ ότι καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες αλλά δεν με εξέπληξε όσο θα περίμενα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πριν λίγο καιρό στην ίδια εκπομπή ο Χάρης Βαρθακούρης είχε αποκαλύψει τα αρνητικά σχόλια που δεχόταν όσο παρουσίαζε το ριάλιτι.