House of Fame: Ο Obi έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Ο Obi έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Για δεύτερη φορά μπαμπάς έγινε ο Obi, ο πρώην παίκτης του “House of Fame”, που είχε εκπλήσσει τους κριτές με τις φωνητικές του ικανότητες.

Ο Obi μπορεί να αποχώρησε νωρίς από τη μουσική ακαδημία, όμως βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, καθώς έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ο τραγουδιστής θέλησε να μοιραστεί το ευτυχές αυτό γεγονός με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Μιας και αναφέραμε το House of Fame, χθες, Δευτέρα, έγινε ο κακός χαμός!

Η ανάρτηση του Obi για τον ερχομό της κόρης του

Ο Obi δημοσίευσε μια φωτογραφία με το χεράκι της νεογέννητης κορούλας του και έγραψε: «Welcome to our lives mini hooman! 20/4/2021- A day we will never forget»

House of Fame ο Obi έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Ο Obi έχει περάσει και από το X-Factor του Open

Ο Obi είναι ένας από τους παίκτες του House of Fame που έχουν συζητηθεί όσο λίγοι, ωστόσο αυτό που σχεδόν κανείς δε θυμάται είναι ότι πριν από λίγο καιρό είχε δοκιμάσει την τύχη του και στο X- Factor του Open αλλά δεν τα είχε καταφέρει.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο House of Fame, ο Obi έχει αποσπάσει τόσο καλές όσο και κακές κριτικές και η αλήθεια είναι πως έχει τραβήξει πάνω του τα «φώτα» της δημοσιότητας καθώς πολύ συχνά εμπλέκεται σε εντάσεις μέσα στο σπίτι και τοποθετείται ακόμα και για θέματα που δεν τον αφορούν άμεσα.

Το 2019 ο Obi συμμετείχε στο X-Factor και είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι τη φάση των Chair Challenge και παρόλο που οι κριτικές που είχε δεχτεί ήταν αρκετά καλές δεν μπόρεσε να συνεχίσει.