House of Fame: Έξαλλος ο Πάνος Μεταξόπουλος -«Έλα να κάτσεις στην καρέκλα μου»

Ο Άρης διαφώνησε μαζί του και τον έβγαλε από τα ρούχα του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Έξαλλος ο Πάνος Μεταξόπουλος -«Έλα να κάτσεις στην καρέκλα μου»

Μεγάλη ένταση υπήρξε και στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame καθώς ο Πάνος Μεταξόπουλος ήρθε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Άρη, ο οποίος διαφώνησε με την κριτική του για την εμφάνιση της Βένιας στο Live της Παρασκευής.

Ο διευθυντής της μουσικής Ακαδημίας έχει ξεσπάσει αρκετές φορές στην αξιολόγηση των σπουδαστών και αυτή τη φορά μάλιστα, πρότεινε στον Άρη να πάρει τη θέση του αφού θεωρεί πως ξέρει καλύτερα από εκείνον.

Η «έκρηξη» του Πάνου Μεταξόπουλου στο House of Fame

«Αληθεύει ότι μετά το τραγούδι σας πιάσατε την κυρία Πέννυ και της είπατε συγνώμη που δεν έκανα σωστά την τοποθέτηση γιατί σκεφτόμουν τα λόγια; Και είναι αυτή δικαιολογία στη δασκάλα σου; Μάλιστα… Ωραία… Είσαι κακός σε αυτό, πολύ κακός. Για να είσαι επαγγελματίας σε αυτό είσαι πολύ κακός. Στο λέω όσο πιο φιλικά μπορώ».

«Όταν πνίγομαι από οποιαδήποτε κατάσταση, είτε House of fame είτε οπουδήποτε, τι πρέπει να κάνω; Βγάζω από πάνω την ευθύνη, λέω πως δεν φταίω εγώ και λέω πως άλλος φταίει για το πρόβλημα μου. Άρα για αυτό τον λόγο είναι ανεπίτρεπτη η απάντηση σου βρε Άρη μου» πρόσθεσε ο Πάνος Μεταξόπουλος. «Κύριε Μεταξόπουλε, κοιτάξτε λίγο… Επειδή εδώ πέρα υπάρχουν φορές που με αυτά που λέτε συμφωνώ απόλυτα και υπάρχουν φορές θεωρώ ότι είστε πάρα πολύ υπερβολικός σε κάποια πράγματα. Είναι η δική μου άποψη» απάντησε ο Άρης Βανταράκης.

«Πολύ ωραία, κάθισε στη θέση μου Άρη μου! Δεν θα γινόμουν αυτό που κάνω. Εγώ βλέπω την αλήθεια αγόρι μου. Εγώ βλέπω πίσω από σένα», είπε ο Πάνος Μεταξόπουλος έξαλλος.

«Ήταν μια δική μου κακή στιγμή»

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Πάνος Μεταξόπουλος μίλησε στην κάμερα του στο Σου Κου Family και στην Μαίρη Βλάχου και αναφέρθηκε στη κόντρα που είχε ξεσπάσει στο House of Fame με τον Γιώργο Αρσενάκο.

Σε ένα live της Παρασκευής, ο Στέφανος, μετά το τέλος της ερμηνείας του, αφιέρωσε το τραγούδι στην γιαγιά του, μια κίνηση ωστόσο που έφερε αντιδράσεις.

«Την προηγούμενη ημέρα είχαμε μια πρόβα με τον πιτσιρικά, που είχε αφιερώσει το τραγούδι στην γιαγιά του. Οπότε όταν τελείωσε το τραγούδι και μίλησε ο κύριος Αρσενάκος και πήρε θέση, είμαι σίγουρος ότι δεν θα είχε δει το στιγμιότυπο. Ήταν μια δική μου κακή στιγμή.

Δεν το συζητώ καν. Είναι αξιόλογος στην δουλειά του. Σίγουρα η δική του ματιά είναι ίσως η πιο σοβαρή για τα παιδιά του House of Fame. Επί της ουσίας αυτός θα τους προσλάβει.»