Ο Κώστας Καραφώτης για την πρώτη covid free συναυλία: "Φυσικά και δεν φορούσαν μάσκα"

Όλα όσα ανέφερε ο τραγουδιστής...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Κώστας Καραφώτης για την πρώτη covid free συναυλία:

Την πρώτη covid free συναυλία έδωσε ο Κώστας Καραφώτης μαζί με την Πάολα και την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη στο Ισραήλ, το βράδυ της Δευτέρας!

Και οι δύο καλλιτέχνες ερμήνευσαν τα τραγούδια του μοναδικού Έλληνα συνθέτη, ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε στην εκπομπή του Alpha για τις εντυπώσεις του και το πώς κατάφεραν να ταξιδέψουν στο Ισραήλ.

"Πραγματοποιήσαμε την πρώτη παγκόσμια συναυλία Covid-free σε ένα υπέροχο αμφιθέατρο εδώ στο Τελ Αβίβ. Αισθανόμαστε ακόμη πιο υπέροχα. Φυσικά και δεν φορούσαν μάσκα, ήταν άνθρωποι που τους διασκεδάσαμε, τους αρέσει πάρα πολύ η ελληνική μουσική. Αγαπάνε πολύ το ελληνικό τραγούδι και μας αγαπάνε πολύ γενικότερα ως λαό. Τουλάχιστον μουσικά είμαστε σαν χώρες, αδέρφια. Μας ζητήθηκε μοριακό τεστ και 48 ώρες πριν πετάξουμε και αμέσως μόλις φτάσαμε στο αεροδρόμιο. Έκανα κι άλλο μοριακό τεστ, πριν επιστρέψω στην Ελλάδα. Κάναμε τρια μοριακά τεστ σε τέσσερις μέρες. Έχουμε πάρει ειδική άδεια συγκεκριμένα για αυτή τη συναυλία. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε να κλαμπάρουμε το βράδυ, είμαστε σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον, δεν μπορούμε να βγαίνουμε πολύ έξω", ανέφερε χαρακτηριστικά. Να σας θυμίσουμε πως ο ίδιος μίλησε στο παρελθόν και για την επιστροφή του Fame Story.

Όσα είπε ο Κώστας Καραφώτης

«Έχω δεχτεί πρόταση για το Survivor, αλλά δεν ήταν δική μου απόφαση να μη πάω»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Κώστας Καραφώτης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην επιστροφή του Fame Story.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη και είναι βασικό μέλος της εταιρίας παραγωγής του Barking Well, με το όνομα του να έχει ακουστεί έντονα για το μουσικό σόου.

Το διάστημα αυτό βρίσκεται στο Ισραήλ για τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί απόψε, μαζί με την Πάολα και την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη και αποκάλυψε στο Πρωινό πως αισθάνεται πως θα τραγουδήσει μπροστά σε κόσμο μετά από ένα χρόνο καραντίνας.

«Είμαι γεμάτος ενθουσιασμό που θα τραγουδήσω σε κοινό μετά από πάνω από ένα χρόνο. Αν γίνει Fame και μετά θα σας πω. Έχω φτιάξει ένα ωραίο παρεάκι στο μυαλό μου, με τη Ναταλία, τον Μικρούτσικο και κανά δυο ακόμα που φαντάζομαι, αλλά τον τελικό λόγο τον έχει ο παραγωγός».

Ο ίδιος παραδέχτηκε μάλιστα πως έχει δεχθεί πρόταση από το Survivor: «Έχω δεχτεί πρόταση, αλλά δεν ήταν δική μου απόφαση να μη πάω, απλά τότε δεν πήραν τελικά διάσημους».