Masterchef 5: Τουιτεράς ξέσπασε για την υποψηφιότητα του Τζιοβάνι για αποχώρηση και η παραγωγή του απάντησε!

Βλέπουν όλα τα tweets όπως φαίνεται

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Τουιτεράς ξέσπασε για την υποψηφιότητα του Τζιοβάνι για αποχώρηση και η παραγωγή του απάντησε!

Την Τετάρτη του Πάσχα πρόκειται να πραγματοποιηθεί η μεγάλη μάχη της Ανούς, του Ιωάννη και του Τζιοβάνι στο MasterChef 5.

Σε αντίθεση με τους πρώτους δύο, ο Τζιοβάνι είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής και όπως ήταν αναμενόμενο, οι τηλεθεατές «ξέσπασαν» μόλις άκουσαν το όνομα του.

Είναι η πρώτη μάλιστα φορά που ο 44χρονος σεφ με την Ιταλική καταγωγή βρίσκεται μια ανάσα πριν αποχωρήσει και θα δοκιμαστεί σε μια διαδικασία αντιγραφής πιάτου.

Οι τουιτεράδες, που σε κάθε επεισόδιο δίνουν ρεσιτάλ με τα σχόλια τους, ανησύχησαν μόλις άκουσαν τα ονόματα των υποψηφίων, και προχώρησαν σε αμέτρητα tweets.

Σε ένα από αυτά μάλιστα, ο επίσημος λογαριασμός του MasterChef στο Twitter απάντησε κανονικά!

Masterchef 5 tweet για Τζιοβάνι απάντησε η παραγωγή

Masterchef 5 tweet για Τζιοβάνι

Λία για Διονύση: «Νευρίαζα όταν τον έβλεπα να κακομεταχειρίζεται και να κακολογεί άλλους»

Το πρωί της Τρίτης, η Λία Μακροστέργιου βρέθηκε καλεσμένη στην Φωλιά των Κου Κου, με αφορμή την χθεσινή της αποχώρηση από το Masterchef.

Η όμορφη σεφ αφού αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της ετοιμασίας του πιάτου της, το οποίο την οδήγησε έξω από το παιχνίδι, αναφέρθηκε στο Διονύση αλλά και στην συμπεριφορά που έχει on και off camera.

Masterchef 5 - Λία για Διονύση

Οι δηλώσεις της Λίας Μακροστέργιου

«Κάποια στιγμή άρχισα να απαντάω και δεν του άρεσε. Άλλαξε κι αυτός 100% απέναντί μου. Ο Διονύσης είναι πάρα πολύ προσεκτικός μπροστά στις κάμερες. Δεν έχει αντιδράσει καθόλου καλά στον εγκλεισμό. Πιο πολύ νευρίαζα όταν τον έβλεπα να κακομεταχειρίζεται και κακολογεί άλλους, παρά εμένα.

Με την Μαρίνα δεν θα έκανα παρέα έξω. Κάποια στιγμή που γύρισα το κεφάλι μου προς τον εξώστη και είδα την Ανούς πάνω από τον Παύλο, έπεσα ψυχολογικά. Μετά από λίγο μου μίλησε».