Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Γιορτάζουν σήμερα δέκα χρόνια γάμου

Επέτειο για το πριγκιπικό ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Γιορτάζουν σήμερα δέκα χρόνια γάμου

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγος του, Κέιτ Μίντλετον, γιορτάζουν σήμερα δέκα χρόνια γάμου, με τα ιερά δεσμά να τους ενώνουν για πρώτη φορά στις 29 Απριλίου του 2011!

Το ερωτευμένο πριγκιπικό ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια καθώς έχουν τρία αξιολάτρευτα παιδάκια: Τον 7χρονο πρίγκιπα George, την 5χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον 3χρονο Βενιαμίν!

Λόγω πένθους του πρίγκιπα Φίλιππου το ζευγάρι δεν έχει οργανώσει κάποια επέτειο στο παλάτι, ωστόσο στον επίσημο λογαριασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύθηκαν δυο νέες φωτογραφίες τους με αφορμή τη ξεχωριστή αυτή μέρα.

Τα δύο αυτά στιγμιότυπα τραβήχτηκαν στο παλάτι του Kensington από τον διάσημο φωτογράφο Chris Floyd.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ Κέιτ Μίντλετον επέτειος γάμου

Πρίγκιπας Ουίλιαμ Κέιτ Μίντλετον γάμος παιδιά

Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον και του Ουίλιαμ μετά την κηδεία του Φίλιππου

Σχεδόν μία εβδομάδα πέρασε από τη μέρα που έγινε η κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου και η Κέιτ Μίντλετον, μαζί με τον σύζυγό της, Ουίλιαμ, πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση σε μία μονάδα αεροπορίας.

Συγκεκριμένα, οι Δούκες του Κέιμπριτζ επισκέφθηκαν την μονάδα της Raf και μίλησαν με τους εργαζόμενους. Με την επίσκεψή τους εκεί απέτισαν φόρο τιμής στον εκλιπόντα Φίλιππο που ήταν προστάτης του Air Training Corps.

Η Κέιτ Μίντλετον δεν έβγαλε τα μαύρα ρούχα, καθώς το παλάτι εξακολουθεί να βρίσκεται σε πένθος, ωστόσο το look που επέλεξε ήταν όπως πάντα πολύ κομψό. Λόγω του πένθους άλλωστε δεν έγιναν και εορτασμοί για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Κέιτ Μίντλετον εμφάνιση