Masterchef 5 - Στέφανος Χίλας: «Έπεσα απ'τα σύννεφα με τον Τζαμάλ, δεν περίμενα να έχει τέτοια γνώμη για εμένα»

«Επιβεβαιώθηκα, και για όσους συμπαθούσα και για όσους δεν συμπαθούσα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Στέφανος Χίλας: «Έπεσα απ'τα σύννεφα με τον Τζαμάλ, δεν περίμενα να έχει τέτοια γνώμη για εμένα»

Ο Στέφανος Χίλας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην Μαρίνα Ντεμολλάι και τον Παναγιώτη Τζαμαλή.

Ο επίδοξος νεαρός σεφ αποχώρησε πριν μερικές μέρες από το Masterchef, ωστόσο κατάφερε και έγινε ένας αρκετά αγαπητός παίκτης.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Χίλα

Βγαίνοντας και βλέποντας τα επεισόδια, πώς νιώσατε;

Επιβεβαιώθηκα. Και για όσους συμπαθούσα και για όσους δεν συμπαθούσα. Για τη Μαρίνα, το ήξερα. Όταν τα εννιά από τα δέκα λόγια που θα πεις για κάποιον είναι άσχημα, δεν μπορεί να σε «σώσει» κανένας. Αν δείχνεις κακός, θα βγεις και κακός, γιατί πολύ απλά έτσι είσαι, είσαι ο εαυτός σου. Όσο για τον Τζαμαλή… Έπεσα λίγο από τα σύννεφα, δεν περίμενα πως είχε τέτοια άποψη για μένα, γιατί πολλές φορές είχαμε μιλήσει μέσα στο σπίτι και για το παιχνίδι και για την προσωπική μας ζωή. Δεν κάναμε κολλητή παρέα, αλλά όταν ανοίγεσαι σε κάποιον, δεν περιμένεις πως ο ίδιος αυτός άνθρωπος προσπαθεί στην κάμερα να σε μειώσει.

Παρ’ όλα αυτά, θα λέγατε περασμένα ξεχασμένα;

Σίγουρα. Δεν έχουμε και χωράφια να χωρίσουμε. Μπορεί να μην κάνουμε παρέα έξω, αλλά δεν θα κρατήσω και μανιάτικο, γιατί κάνει κακό να διατηρείς μέσα σου αρνητικά συναισθήματα. Αν με κάποιον δεν ταιριάζεις, τραβάει ο καθένας το δρόμο του και… καλή καρδιά.

Αν γυρίζατε το χρόνο πίσω, θα αλλάζατε κάτι;

Δεν θα άλλαζα τίποτα σε όλη μου την πορεία στον διαγωνισμό, γιατί ακόμα και οι λάθος επιλογές είναι μαθήματα που μας κάνουν καλύτερους. Έχω μάθει να ζω με τις επιλογές μου και να μη μετανιώνω.

Masterchef 5 - Στέφανος Χίλας

Η ανάρτηση του Στέφανου Χίλα για την Μαρία Λαζαρίδου μετά την αποχώρηση της

Στο επεισόδιο της Τρίτης (20/4) στο MasterChef είχαμε τεράστια ανατροπή, με τον Διονύση να κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας και να σώζει την Ανούς, ώστε να μη μαγειρέψει για την αποχώρηση.

Αλέξανδρος Συνοδινός, Μαρία Λαζαρίδη και Παύλος Χάππιλος βρέθηκαν τελικά στον τάκο και έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο με υψηλό γαστρονομικό επίπεδο που τους ζητήθηκε από το chef, Νίκο Παπαστεργίου.

Στη συνέχεια αφού οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα, αποφάσισαν πως την χειρότερη προσπάθεια αντιγραφής έκανε η Μαρία κι έτσι αποχώρησε από τον διαγωνισμό!

Όπως είναι γνωστό η Μαρία είχε πολύ καλές σχέσεις με τον Στέφανο, ο οποίος έχασε την “μονομαχία” μαζί της και είδε την πόρτα της εξόδου την περασμένη Παρασκευή.

Μετά την αποχώρηση της Μαρίας, ο Στέφανος έκανε μία ανάρτηση για εκείνη στο Instagram όπου έγραψε:

«Πολλές πολλές επιτυχίες στη ζωή σου από εδώ και πέρα».

Masterchef 5: Η ανάρτηση του Στέφανου για τη Μαρία