"Λύγισε" η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του MEGA - «Είναι οι χειρότερες μέρες αυτές»

Η αποκάλυψη της γιαγιάς της για το θάνατο του παππού της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Στην εκπομπής της η Δανάη Μπάρκα, υποδέχτηκε την γιαγιά της, η οποία μαζί με τον Απόστολο Ρουβά, έδειξε πως να βάφουμε κόκκινα Πασχαλινά αβγά. Ωστόσο, μια αποκάλυψη που έκανε , είχε ως αποτέλεσμα να "λυγίσει" και να συγκινηθεί.

«Ήρθε, εμβολιάστηκε, έκανε τα τεστ της, τα έκανε όλα και ήρθε να βάψουμε τα αυγά», είπε η παρουσιάστρια αρχικά για την γιαγιά της, μετά το τρακάρισμα που είχε.

Η αποκάλυψη που έκανε την Δανάη Μπάρκα να "λυγίσει"

Κάποια στιγμή η Δανάη Μπάρκα, ρώτησε τη γιαγιά της αν θα βάψει σπίτι της αυγά, με την ίδια να εξομολογείται:

«Είναι δύσκολο αυτό. Θυμάμαι τον παππού που τα έβαφε μαζί μου. Θα πάρω λίγα έτοιμα. Είναι οι χειρότερες μέρες αυτές. Παντρεύτηκα πολύ μικρή 17 -18 χρόνων και είχα έναν άνδρα μάλαμα. Η Δανάη 3,5 μήνες δεν έφυγε από το πλευρό του στο νοσοκομείο».

«Μου έμαθε πάρα πολλά»

Η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της θέλησε να ευχηθεί στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Η ίδια μίλησε με υπέροχα λόγια για τον αγαπημένο ηθοποιό και δεν έκρυψε την συγκίνησή της στον αέρα του Mega.

Η Δανάη Μπάρκα είναι πολύ δεμένη με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της έχει μιλήσει για εκείνον και έχει συγκινηθεί ιδιαίτερα.

Παρόλο που οι εξελίξεις με την εκπομπή της «τρέχουν», η ίδια δεν μπόρεσε να μην ευχηθεί στον ηθοποιό.

«Είναι πολύ ωραίο να βρίσκονται άνθρωποι στο δρόμο μας που μας εξελίσσουν, μας μαθαίνουν… Και που μπορεί να μη μας έχουν γεννήσει, αλλά η οικογένεια που δημιουργεί ο καθένας είναι κάτι πολύ διαφορετικό και είναι όμορφο να δημιουργούνται οικογένειες…

Είναι όμορφο οι άνθρωποι να μεγαλώνουν τα παιδιά που έχουν με τον καλύτερο τρόπο και ο Χρήστος είναι η οικογένεια που όσες φορές κι αν ξαναγεννιόμουν, θα ήθελα να είναι οικογένειά μου. Μου έμαθε πάρα πολλά και μου μαθαίνει ακόμα. Χρόνια πολλά Χρήστο, σ’ αγαπώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην εκπομπή της.