Λεωνίδας Κακούρης: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του

Μας έδειξε το πρόσωπο του για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λεωνίδας Κακούρης: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του

Ο Λεωνίδας Κακούρης μπορεί να είναι ένας επιτυχημένος ηθοποιός, ωστόσο είναι και ένας ευτυχισμένος πατέρας. O 9χρονος γιος του είναι η μεγαλύτερη αδυναμία του και λατρεύει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί του, όταν είναι ελεύθερος από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Αλίκη Στεφανοπούλου την οποία γνώρισε στη ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα «Μάλα»

«Δεν πιστεύω στη μέθοδο ούτε της φωνής ούτε της βίας, ούτε του « εγώ ξέρω κι εσύ δεν ξέρεις τίποτα». Ο γιος μου είναι εννιά ετών και πολλές φορές είναι πιο ώριμος από μένα. Μπορεί να τον μαλώσω για κάτι και, αν έχει δίκιο θα μου απαντήσει και θα με βάλει στη θέση μου»

«Είναι και τα δύο «καλλιτεχνάκια» .ο μικρός παίζει κρουστά από παρτιτούρα αν και δεν μελετάει πολύ και ασχολείται με τον χορό. Η κόρη μου κάνει εναέρια γυμναστική και χορό. Τα παιδιά μου δεν βλέπουν τη σειρά. Προσπαθώ να τους περάσω ότι δεν είναι κάτι τρομερό το γεγονός ότι ο μπαμπάς τους δουλεύει στη τηλεόραση», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του ο Λεωνίδας Κακούρης, που είχε μιλήσει μάλιστα με συγκλονιστικά λόγια για τον Λιγνάδη.

Η φωτογραφία του Λεωνίδα Κακούρη με το γιο του

Ο Λεωνίδας Κακούρης μπορεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πρόσφατα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια σπάνια φωτογραφία με τον 9χρονο γιο του.

«Μπαμπάς και γιος στο σπίτι της Λενιώς !(κάνει και ρίμα...)», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Γιώργος Κακούρης γιος

Η απάντησή του για το αν θα κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού

Δεν θα υπήρχε καλύτερος τρόπος για να υποδεχτούμε την νέα χρονιά, παρά μόνο με τη χαρά του μικρού Σπύρου που έχει γίνει viral με το ταμπεραμέντο του, αλλά και με την λάμψη της Κατερίνας και την αισιοδοξία του Λεωνίδα. Οι δύο μεγάλοι -και ο βενιαμίν- πρωταγωνιστές των “Άγριων Μελισσών”, αγαπημένα μας τηλεοπτικά πρόσωπα το 2020, μας τιμούν με την παρουσία τους στην Πρωτοχρονιάτικη μας φωτογράφηση. Κάνοντας βέβαια έναν μικρό προσωπικό απολογισμό, ανακαλώντας μνήμες αγαπημένες και πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο στην ζωή τους. Ο Δούκας, η Μυρσίνη και ο μικρός Σέργιος τρεις εκ των κορυφαίων της οικογένειας Σεβαστών, μας ανοίγουν την καρδιά τους και μας δίνουν απλόχερα την αγάπη τους!

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό You!

Τι σήμαινε για εσάς η χρονιά που πέρασε;

Κακούρης περιοδικό You

ΚΑΤΕΡΙΝΑ 'Ήταν μια χρονιά αυτογνωσίας και δοκιμασίας. Μας έδωσε γνώση, μας άφησε όμως και τραύματα. 'Ασχετα με το τι συνέβη γύρω μας δεν πρέπει να πάψουμε να αισιοδοξούμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Ας ευχηθούμε για την επόμενη χρονιά να έχουμε υγεία και αφθονία.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ Για μένα αυτή η χρονιά είναι σαν να μην ήρθε, σαν να μην την έζησα. Η ευχή μας είναι να έχει το 2021 περισσότερη...νοστιμιά, να μην μοιάζει σαν νοσοκομειακό φαγητό, ανάλατο!

Τώρα που θα έρθει το εμβόλιο θα το κάνετε χωρίς δισταγμό ή θα κάνετε μια δεύτερη σκέψη πριν το αποφασίσετε;

ΛΕΩΝΙΔΑΣ 'Όλα έγιναν πολύ γρήγορα -ίσως έγιναν και για καλό- δεν είμαι όμως αρνητής του εμβολίου, το συζητάω γιατί δεν ξέρω ακόμη όλα τα δεδομένα.

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή τους!