Μαρία Κορινθίου: H απάντηση σε follower της που την έβρισε

Δεν θα την άφηνε χωρίς να της απαντήσει....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Κορινθίου: H απάντηση σε follower της που την έβρισε

Η Μαρία Κορινθίου είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, αλλά και από τα επαγγελματικά της βήματα.

Πρόσφατα, δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από ένα εκκλησάκι την οποία συνόδευσε με ένα μήνυμα προς όλους για την εβδομάδα των Παθών που διανύουμε.

Μια follower της λοιπόν, παρόλο που η ηθοποιός μιλούσε για κάτι όσο σοβαρό, θέλησε να αποκαλέσει την ηθοποιό "αχώνευτη". Η Μαρία Κορινθίου ωστόσο της απάντησε και της ευχήθηκε "Καλό Πάσχα".

Μαρία Κορινθίου αρνητικά σχόλια

Ενώ, να σημειώσουμε πως επιτυχία κάνει η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη, αφού ρωταγωνιστεί στην σειρά Καφέ της Χαράς.

Η απάντηση της στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Μαρία Κορινθίου πριν λίγες ημέρες

Σε έναν εξαιρετικά διαφορετικό ρόλο πρόκειται να δούμε τη Μαρία Κορινθίου, η οποία όπως έγινε γνωστό, θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο για το κανάλι του Youtube της Αρχιεπισκοπής.

Η ηθοποιός κάνει πολύωρα γυρίσματα για την ερμηνεία της μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη, ενώ τη σκηνοθεσία του βίντεο που θα ανέβει στο κανάλι, έχει αναλάβει ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης,.

Η Μαρία Κορινθίου θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο στην νεοελληνική, προκειμένου να είναι κατανοητός σε όλο τον κόσμο που θέλει να μπει και να τον ακούσει. Ο Παναγιώτης Πετράκης θα ερμηνεύσει ύμνους από τα δώδεκα ευαγγέλια, τους οποίους θα έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε τη Μεγάλη Πέμπτη.

Ωστόσο, η Μαρία Κορινθίου ενοχλήθηκε πολύ από μια ανάρτηση χρήστη του facebook, ο οποίος χλεύασε και ειρωνεύτηκε, όπως αναφέρει την δουλειά της αυτή.

«Μην σας κάνει εντύπωση που η Μαρία Κορινθίου θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο στο κανάλι της Αρχιεπισκοπής στο YouTube. Της το είχε ζητήσει ο Απόστολος Παύλος στην Επιστολή του Προς Κορινθίου», της έγραψε ο χρήστης.

«Εδώ ο Αγαπητός πιέζεται και χλευάζει ……μπράβο αγαπητέ που χλευάζεις και ειρωνεύεσαι τον σκοπό και τον λόγο για κάτι τόσο σοβαρό. Και από κάτω όλοι οι ανίδεοι, που ούτε καν γνωρίζουν για τον επιτάφιο Θρήνο και τα εγκώμια. Κρίμα μέρες που είναι, αλλά αυτό υποδηλώνει το ποιόν του καθενός. Δυστυχώς εμένα θλίψη μου προκαλεί και όχι γέλιο και ειρωνία. Να είστε καλά... Δυστυχώς έχουμε και κοινούς γνωστούς», του απάντησε η Μαρία Κορινθίου.

Μαρία Κορινθίου ερμηνεία Επιτάφιου θρήνου