Γιώργος Καραϊβάζ: Ψάχνουν πιθανή σύνδεση με τη δολοφονία αστυνομικού

Τον είχαν σκοτώσει στην Παλλήνη τον Μάιο του '18

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Καραϊβάζ: Ψάχνουν πιθανή σύνδεση με τη δολοφονία αστυνομικού

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του STAR, οι Αρχές ανοίγουν και πάλι τον φάκελο της δολοφονίας ενός απόστρατου αστυνομικού, προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος στην υπόθεση του Γιώργου Καραϊβάζ.

Η δολοφονία του αστυνομικού είχε γίνει τον Μάιο του 2018 στην Παλλήνη. Μέχρι και σήμερα οι δολοφόνοι που του αφαίρεσαν την ζωή με πέντε σφαίρες, παραμένουν ελεύθεροι.

Έτσι η Ασφάλεια μεταβιβάζει τον φάκελο στον εισαγγελέα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα στα δύο κινητά τηλέφωνα του θύματος. Ωστόσο η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Πιστεύουν ότι έτσι θα εντοπίσουν τον «κοινό παρονομαστή» με τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ, δηλαδή το κίνητρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος είχε ασχοληθεί με τη δολοφονία του αστυνομικού με εκτενή ρεπορτάζ. Οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι ότι και οι δυο δολοφονίες ήταν συμβόλαια θανάτου. Ενώ, στην ΓΑΔΑ κατέθεσε και η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η ΕΛΑΣ εξετάζει τέσσερα συμβόλαια θανάτου στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονία του Καραϊβάζ

Η ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, εξετάζουν τέσσερα συμβόλαια θανάτου, από το 2018 έως το 2020, καθώς έχουν και την λίστα με τους πιθανούς εκτελεστές του.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ ξεσκονίζουν εκ νέου ανεξιχνίαστα συμβόλαια θανάτου, αναζητώντας όχι μόνο τους φυσικούς αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς της εκτέλεσης του δημοσιογράφου στον Άλιμο.

Πρόκειται για τέσσερα συμβόλαια θανάτου που εκτελέστηκαν από το 2018 μέχρι το 2020. Αυτό που ψάχνουν οι αστυνομικοί είναι ο «κοινός παρονομαστής» των υποθέσεων αυτών ελπίζοντας ότι θα αυτό θα μπορέσει να τους οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

  • Τις εκτελέσεις ενός 38χρονου και ενός 56χρονου τον Δεκέμβριο του 2020,
  • Την εκτέλεση ενός 50χρονου τον Νοέμβριο του 2019 και
  • Την εκτέλεση ενός 45χρονου τον Ιούνιο του 2018.

Σύμφωνα με την ίδια «ανάγνωση» όλοι τους έφεραν τραύματα από πολλές σφαίρες, όπως συνέβη και με τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Οι αρχές έχουν ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι δυο εκτελεστές έχουν σκοτώσει ξανά στο παρελθόν παίρνοντας εντολή από τον ίδιο άνθρωπο που ήθελε νεκρό τον Γιώργο Καραϊβάζ.