Δέσποινα Βανδή: «Έχω νιώσει να πετρώνει η καρδιά µου...»

«Έχει να κάνει καθαρά µε το θέµα της εξαπάτησης...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: «Έχω νιώσει να πετρώνει η καρδιά µου...»

Η Δέσποινα Βανδή, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στα επαγγελματικά της. Καθώς, εκτός της εκπομπής που παρουσιάζει My Greece, κυκλοφόρησε και το νέο της τραγούδι.

Η τραγουδίστρια, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σπυριδούλα Τριάντου και στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά και ήταν αποκαλυπτική.

Η εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή

Νέο τραγούδι, «Πέτρα». Για ποιον λόγο µπορεί να γίνει η δική σας καρδιά πέτρα;

Η αλήθεια είναι ότι και η απογοήτευση είναι µέσα στη ζωή και το δικαίωµα στο λάθος είναι ανθρώπινο. Έχω την τάση γενικότερα να δικαιολογώ και να αιτιολογώ συµπεριφορές, γνωρίζοντας πως όλοι οι άνθρωποι δεν σκέφτονται και δεν νιώθουν ενδεχοµένως µε τον ίδιο τρόπο που νιώθω και εγώ. Έχω νιώσει ωστόσο να πετρώνει η καρδιά µου και αυτό έχει να κάνει καθαρά µε το θέµα της εξαπάτησης.

Δέσποινα Βανδή νέο τραγούδι

Σας έχει επηρεάσει η καραντίνα;

Αρκετά. Ήταν µια πολύ καλή ευκαιρία, ειδικά κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, να ησυχάσω και να παρατηρήσω καλύτερα τη ζωή µου. Από εκεί και πέρα, βρέθηκα και εγώ µέσα στη δίνη των κοινωνικών προεκτάσεων που είχε όλη αυτή η ιστορία της πανδηµίας, από το να διαχειριστώ την ψυχολογία των παιδιών µου, που ήταν κλεισµένα στο σπίτι, την ψυχολογία του να µην µπορείς να δεις τους ανθρώπους που αγαπάς µέχρι και τη στέρηση της προσωπικής µου έκφρασης και επαφής µε τον κόσµο µέσα από το τραγούδι. και αυτό έχει να κάνει καθαρά µε το θέµα της εξαπάτησης...."

«Ο γιος μου κόλλησε κορωνοϊό στα γυρίσματα του My Greece»

Ο Χρήστος Λούλης, ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Mega Σιωπηλός Δρόμος, βρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο του, ο οποίο κόλλησε κορωνοϊό στα γυρίσματα του My Greece.

«Πέρασε ο γιος μου κορονοϊό που είναι 9,5 ετών. Πήγαμε οικογενειακώς στο My Greece για το γύρισμα στην Ευρυτανία. Θεώρησα ότι είναι ένα δώρο από τον Θεό να φύγουμε και να πάμε μια εκδρομή. Και μας είπαν μετά ότι υπήρχε κρούσμα, και κάναμε τεστ και ο μικρός βγήκε θετικός. Ήμουν ψύχραιμος. Μάλλον μετά το κόλλησε και η Έμιλυ, αλλά δεν έκανε τεστ.

Εγώ και η μικρή ήμασταν μόνοι μας σε ξεχωριστά δωμάτια, όλη μέρα με μάσκες και τρώγαμε μόνοι μας. Κοιμόμουν μόνος μου αλλού. Όλη την ημέρα είχα ανοιχτά παράθυρα, είχαμε ξεπαγιάσει. Και δεν κολλήσαμε. Εγώ έκανα κάθε δύο ημέρες τεστ και δεν το κόλλησα. Το δύσκολο ήταν να απαγορεύσεις στην μικρή που είναι 5,5 ετών να παίζει με τον αδερφό της.

Κάτσαμε μέσα τις 2 εβδομάδες που πρέπει, και εφόσον εγώ έβγαινα αρνητικός στα τεστ, δεν χρειάστηκε να σκεφτώ κάτι άλλο. Η πανδημία μας ξεπερνάει. Προσπαθούμε να περπατήσουμε σε ένα σκοινί και από κάτω μας πετούν ακόντια με φωτιά. Αν προσπαθήσεις να δουλέψεις, είναι πάρα πολύ ρευστά τα πράγματα», σχολίασε ο αγαπημένος ηθοποιός.