Αναστάσιος Ράμμος: Θύελλα αντιδράσεων για τη φωτογράφιση που τον δείχνει σαν Ιησού στην σταύρωση

«Είναι εντελώς βλάσφημο προς τον Θεό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αναστάσιος Ράμμος: Θύελλα αντιδράσεων για τη φωτογράφιση που τον δείχνει σαν Ιησού στην σταύρωση

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η φωτογράφιση που έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος και τον δείχνει ως Ιησού κατά την σταύρωση στο φακό του φωτογράφου Μάριου Τσουλχάι σε μια προσπάθεια καλλιτεχνικής αποτύπωσης του Θείου δράματος.

Το αποτέλεσμα ωστόσο, έχει διχάσει τους διαδικτυακούς φίλους του τραγουδιστή που είχε κολλήσει κορωνοϊό, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που μιλούν για βλασφημία.

«Σαν καλλιτέχνη σε θαυμάζω άλλα λόγω των ημερών λίγο σεβασμός, το βρίσκω τραβηγμένο έλεος» γράφει ένας follower του τραγουδιστή ενώ κάποιος άλλος αναφέρει: «Εντάξει το τερματίσες νομίζω...Υπάρχουν άπειρα project τα οποία θα μπορούσες να κάνεις και όχι αυτό.. Είναι εντελώς βλάσφημο προς τον Θεό».

Όπως σχολιάζει ο φωτογράφος Μάριος Τσουλχάι: «δεν ξέρω αν αυτό που εκφράζω με αυτό το PROJECT σημαίνει πως δεν πιστεύω αντιθέτως πιστεύω πολύ αλλά είναι τέχνη. Τέχνη σημαίνει κόντρα στην κοινή ματιά, κόντρα σε ότι θεωρούμε δεδομένο να δείξεις την διαφορετική πλευρά ενός γεγονότος. Γι αυτό και ΑΝ όλη μας η πίστη μεταφερόταν και ξεκινούσε το 2021 πως θα έμοιαζε η σταύρωση του Χριστού

Μερικά από τα σχόλια που δέχτηκε ο Ράμος για την φωτογράφιση του Ιησού στην σταύρωση

Αναστάσιος Ράμμος Ιησούς φωτογραφίες

Αναστάσιος Ράμμος Ιησούς φωτογραφίες αντιδράσεις

«Το τραγούδι “Αν με δεις να κλαίω” το είχα γράψει για τη γιαγιά μου»

Ο Αναστάσιος Ράμμος βρέθηκε καλεσμένος στο “Σου Κου Family” ο οποίος μέσα σε όλα αποκάλυψε την συγκινητική ιστορία που βρίσκεται πίσω από το τραγούδι του “Αν με δεις να κλαίω”.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής τραγούδησε μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη μερικές από τις επιτυχίες τους και ύστερα προχώρησε μια τρυφερή εξομολόγηση.

Αναστάσιος Ράμμος ιστορία πίσω από το τραγούδι του

Ο Αναστάσιος λοιπόν, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές και την ομάδα της μεσημεριανής εκπομπής πως το επιτυχημένο τραγούδι που ερμήνευσε μαζί με την Έλενα Παπαρίζου το έγραψε για την γιαγιά του.

Συγκεκριμένα είπε: “Το τραγούδι “Αν με δεις να κλαίω” το είχα γράψει για τη γιαγιά μου. Στο σημείο που είχα γράψει “στην αναμονή σου κανένας επιζών”, είχα κάνει σενάριο ότι ήμουν στο νοσοκομείο και βγαίνει ο γιατρός και λέει ότι η γιαγιά μου δεν είναι πια στη ζωή. Βαρύναμε…”. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό οι φήμες τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Ζαρίφη!