MasterChef 5 - Μαρία Λαζαρίδου: «Παράτησα το σχολείο στην πρώτη λυκείου για να σπουδάσω μαγειρική»

Οι αποκαλύψεις για τη ζωή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Μαρία Λαζαρίδου: «Παράτησα το σχολείο στην πρώτη λυκείου για να σπουδάσω μαγειρική»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η πρώην παίκτρια του MasterChef 5, Μαρία Λαζαρίδου, η οποία μίλησε για την ζωή της. Εξομολογήθηκε πως παράτησε το σχολείο για χάρη της μαγειρικής, το περιοδικό “Τηλεθεατής” και τη Μαρία Κεφαλά.

Η αποκάλυψη της πρώην παίκτριας του MasterChef 5, Μαρίας Λαζαρίδου

Τι σχεδιάζετε για το μέλλον;

Έχω αρκετούς επαγγελματικούς στόχους μαγειρικά για το μέλλον, ήταν μεγάλο εφόδιο η συμμετοχή μου. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ, όπως κάνω τα τελευταία επτά χρόνια.

MasterChef 5 Μαρία Λαζαρίδου σχολείο

Είστε πολύ μικρή, από πόσων ετών δουλεύετε;

Από 16 χρονών. Δούλεψα πρώτη φορά σεζόν στην Κρήτη, παράτησα το σχολείο στην πρώτη λυκείου για να σπουδάσω μαγειρική και έχω φτάσει μέχρι τη θέση της μαγείρισσας Α. Έχω κάνει και τρεις χειμερινές σεζόν στη Βοστόνη.

Να σημειώσουμε πως η Μαρία Λαζαρίδου όταν αποχώρησε από το MasterChef 5, αποκάλυψε πως στην αρχή ο Ιωάννης την φλέρταρε.

«Η σχέση που έχω με τη Μαργαρίτα είναι αληθινή»

«Ήθελα να πάω πολύ μπροστά στο παιχνίδι. Δεν περίμενα να φύγω, φυσικά αφού μαγείρεψα κατάλαβα πως ήρθε η ώρα μου. Δεν περίμενα αρκετά πράγματα από αυτά που είδα, παρόλα αυτά αισθάνομαι πολύ καλά.

Φυσικά και υπάρχει η φιλική σχέση με τη Μαργαρίτα. Και είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Φυσικά μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν εντάσεις, όχι μόνο ανάμεσα σε εμένα και τη Μαργαρίτα αλλά γενικά στις ανθρώπινες σχέσεις. Πάντα στο τέλος της ημέρας καθόμασταν στο δωματιάκι μας και κάναμε το συμβούλιό μας.

Όταν εγώ ξεκίνησα να κάνω παρέα με τη Μαργαρίτα, δεν γνώριζα ούτε το ταλέντο της, ούτε πόσο δημοφιλής είναι στον κόσμο. Μετά την επιστροφή της υπήρξε μία ένταση ανάμεσά μας, γιατί έκατσε περισσότερο πάνω από τον Στέφανο αλλά μετά με προσέγγισε και το λύσαμε.

Δεν με ενόχλησε το ότι ήρθαν οι παλιοί παίκτες αλλά το ότι έπρεπε να μπω στη διαδικασία να παλέψω για τη θέση μου. Όσο για τη δήλωση του Τζιοβάνι, την είδα μόλις βγήκα από το παιχνίδι και εντυπωσιάστηκα. Δεν το περίμενα, εμένα δεν μου είχε δείξει ποτέ κάτι τέτοιο. Γιατί δεν το εκδήλωσε εκείνη τη στιγμή; Ήταν πολύ κακοπροαίρετο σχόλιο και εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.

Εγώ είχα μιλήσει με τη Μαργαρίτα και μου είχε πει πως θέλει να είναι αρχηγός και το είχε πει και στον Στέφανο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία.