Γενέθλια για τον Σάκη Τανιμανίδη - Το τρυφερό μήνυμα της Χριστίνας Μπόμπα

Γίνεται 40 χρονών!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γενέθλια για τον Σάκη Τανιμανίδη - Το τρυφερό μήνυμα της Χριστίνας Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του και φυσικά έχει στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο, Χριστίνα Μπόμπα, η οποία θέλησε να του ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το αγαπημένο ζευγάρι ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του αφού σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία νέα φωτογραφία της με τον αγαπημένο της και τη συνόδευσε με το πιο τρυφερό μήνυμα.

H ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα για τον Σάκη Τανιμανίδη

«Χρόνια πολλά αγάπη μου @sakiswp ! Συνέχισε να δίνεις απλόχερα ευτυχία, αγάπη, πολλά χαμόγελα και να είσαι τόσο αυθεντικός, μοναδικός και η κινητήριος δύναμη που γεμίζεις θετική ενέργεια όλους τους γύρω σου! Όλα τα καλά σε σένα να έρθουν γιατί σου αξίζουν! Σ’αγαπω! #loveofmylive. Είμαστε πολύ τυχερές που σε έχουμε (… και οι 3)», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Χριστίνα Μπόμπα.

«Κάποια στιγμή λέω στον Σάκη “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω"»

Η πανέμορφη σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε μέσα σε όλα πως χρειάστηκε να προχωρήσει σε εξωσωματική ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που την οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση.

“Ο Σάκης να σου πω την αλήθεια, επειδή είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, έλεγε πάντα “δεν πειράζει, την επόμενη”… Είχε και αυτός το άγχος του αλλά δεν έβγαζε το συναίσθημά του για να στηρίξει εμένα ψυχολογικά. Οπότε, κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο και ότι θα ήθελε να συμβουλευτούμε ένα γιατρό γονιμότητας.

Οπότε μιλούσαμε με τον γυναικολόγο μας, ο οποίος είναι ο αδερφός του Σάκη, και μας πρότεινε ένα πολύ καλό γιατρό στην Αθήνα και πήγαμε. Μου είπε ότι κάνω κάποιους ανορεκτικούς κύκλους, γεγονός που μειώνει τις πιθανότητες να μείνω έγκυος. Δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά απλά είναι μειωμένες οι πιθανότητες γιατί δεν έβγαζα κάθε μήνα ωάριο.

Υπήρχε η επιλογή να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για καιρό ακόμα αλλά εγώ ήμουν έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα και ο Σάκης ακόμα πιο πολύ γιατί ήθελε να είμαστε χαρούμενοι, οπότε κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο, ήταν η σωστή επιλογή”.

Χριστίνα Μπόμπα Αποκαλύπτει τους λόγους που χρειάστηκε να κάνει εξωσωματική