Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Δυστυχώς ο κόσμος δείχνει να ενδιαφέρεται για τη ζωή ενός καλλιτέχνη...»

«Δεν ήθελα να με ρωτάνε συνέχεια για τον γάμο μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Δυστυχώς ο κόσμος δείχνει να ενδιαφέρεται για τη ζωή ενός καλλιτέχνη...»

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Documento και τον δημοσιογράφο Αντώνη Μποσκοϊτη, μίλησε για την έκθεση της προσωπικής της ζωής και το γεγονός πως την ενοχλούσε να την ρωτάνε συνεχώς για το γάμο της.

H αγαπημένη τραγουδίστρια δεν μάσησε τα λόγια της και μίλησε για τον κόσμο, ο οποίος ενδιαφέρεται περισσότερο για την ζωή του κάθε καλλιτέχνη.

Οι δηλώσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Αν κάποιος γκουγκλάρει το όνομά σου θα βγουν πολλά ρεπορτάζ για το μπαράκι του σπιτιού σου ή τον γάμο σου παρά για την τέχνη που ασκείς. Ερήμηνην σου ενδεχομένως είσαι πια μέρος του lifestyle.

Ελεονώρα Ζουγανέλη Σπύρος Δημητρίου

Η τηλεόραση έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό. Μακάρι να μιλούσαν όλοι για τη δουλειά μου αποκλειστικά, για το πόσο καλή ή κακή είμαι. Δυστυχώς ο κόσμος δείχνει να ενδιαφέρεται για τη ζωή ενός καλλιτέχνη και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δημοφιλίας του. Προσπαθώ να προφυλάσσομαι από κάποια πράγματα δίχως να γίνομαι δυσάρεστη. Όπου μπορώ, απλώς τώρα δεν πανικοβάλλομαι όπως παλιότερα. Κι εγώ δεν ήθελα να με ρωτάνε συνέχεια για τον γάμο μου, μια πολύ προσωπική στιγμή.

«Είναι ένας κύριος που στέλνει στην Ελεονώρα 70 μηνύματα τη μέρα»

«Η Ελεωνόρα είναι η ίδια μεταφυσικό άτομο και αν δεν πιστεύεις σε αυτά δεν μπορείς να είσαι μαζί της. Το βράδυ μετά την κηδεία του πατέρα μου ήθελα να βγω. Με πήρε η φίλη μου η Σάννυ Μπαλτζή και πήγα και εκεί ήταν η Ελεωνόρα. Την είδα εκεί και της λέω για να μην μακρηγορώ, “να ξέρεις ότι είμαστε ζευγάρι και δεν το ξέρεις”. Της άρεσε. Μετά τη βούτηξα και δεν την άφησα από κοντά μου», δήλωσε.

Όσο αφορά το γάμο τους: «Της είπα ότι θέλω να είναι ψύχραιμη και να κατανοήσει. Εγώ και λόγω ηλικίας δεν ήθελα πάλι σχέσεις. Θεωρούσα πολύ σημαντικό να πάρουμε την ευλογία. Προτιμήσαμε να εξελιχθεί η σχέση μέσα από τον γάμο. Αν πετύχει πέτυχε. Φαίνεται να πετυχαίνει πολύ».

Ενώ, για τις φήμες εγκυμοσύνης ανέφερε: «Μέχρι τώρα δεν… Μακάρι να ήταν έτσι. Όταν γνωριστήκαμε ξεκίνησε η δεύτερη καραντίνα. Πράγμα που είναι δύσκολο γενικά. Ετοιμαζόμασταν με ρούχα και καθόμασταν στο μπαρ του σπιτιού».

Η αποκάλυψη

«Είναι ένας κύριος που της στέλνει 70 μηνύματα τη μέρα. Τα θύματα αυτά δεν μπορούν να προστατευθούν. Σε πιο ακραίο βαθμό, κάποιος που είναι θύμα μπορεί να βοηθήσει τον άλλον και να τον στείλει στο ψυχιατρείο, αλλά κι εκεί τους κρατάνε 1-2 μέρες».

«Είχα μια γνωριμία και μετά από ένα χρόνο ενοχλήσεων αναγκάστηκα να απευθυνθώ στις αρχές. Είναι εμμονή και είναι πιο εύκολο τώρα λόγω των social», δήλωσε.