Αργό θάνατο είχε ο Ντιέγκο Μαραντόνα - "Άρχισε να πεθαίνει τουλάχιστον 12 ώρες πριν το μοιραίο"

Το συμπέρασμα των ειδικών αναφέρει πως «εγκαταλείφθηκε στην μοίρα του» από την ιατρική του ομάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αργό θάνατο είχε ο Ντιέγκο Μαραντόνα -

Συγκλονίζουν οι τελευταίες εξελίξεις στο θάνατο του κορυφαίου Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος υπέστη καρδιακή ανακοπή και κατέληξε μετά από έντονες ενοχλήσεις στο στήθος, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην πόλη της Τίγκρε.

Μέχρι σήμερα αναζητούνται τα αίτια του θανάτου του και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ο άσσος ποδοσφαιριστής πέθανε κάτω από δύσκολες συνθήκες, αφού ο θάνατος του ήταν αργός και γεμάτος αγωνία.

Λεπτομέρειες για το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που βγήκαν τις τελευταίες ώρες στην ιατρική έκθεση παρουσιάζονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, όπως ότι «άρχισε να πεθαίνει τουλάχιστον 12 ώρες πριν το μοιραίο».

Μάλιστα, το συμπέρασμα των ειδικών αναφέρει πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα «εγκαταλείφθηκε στην μοίρα του» από την ιατρική ομάδα που ήταν κοντά του, παρέχοντάς του "ανεπαρκή" θεραπεία.

Η έκθεση 70 σελίδων γράφει χαρακτηριστικά ότι, «θα είχε περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης εάν είχε νοσηλευτεί σε κατάλληλο κέντρο φροντίδας». Την ώρα που ο γιατρός του ξεσπά για τις κατηγορίες.

Αργός θάνατος Ντιέγκο Μαραντόνα

Πιθανότατα νεκροί οι υπάλληλοι που φωτογραφήθηκαν με την σορό του

Το παγκόσμιο σοκ από την απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα φαίνεται πως μονοπωλεί ακόμη το ενδιαφέρον σε όλο τον πλανήτη. Σε αυτήν, την τόσο τραγική εξέλιξη, μια ακόμη ανεπιβεβαίωτη είδηση έρχεται να κλονίσει την επικαιρότητα, καθώς τρείς άνθρωποι φαίνεται πως δολοφονήθηκαν από φανατικούς οπαδούς του Αργεντίνου Σταρ των γηπέδων.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, τρεις υπάλληλοι του γραφείου τελετών που ανέλαβε την κηδεία του «Ντιεγκίτο» επέλεξαν να φωτογραφηθούν μπροστά στη σωρό του. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών ποστάρισε την εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Η πράξη αυτή πυροδότησε ένα απίστευτο μένος για τους «Ultras», τους φανατικούς οπαδούς, οι οποίοι φέρονται πως βρήκαν και τιμώρησαν με βία τα συγκεκριμένα άτομα. Προς το παρόν, η συγκεκριμένη πράξη δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τις Αρχές της Αργεντινής, αλλά είναι είδηση που έχει μεταδοθεί από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα. Δείτε εδώ το σπαρακτικό αντίο της κόρης του Μαραντόνα!

Πηγή: newsauto.gr