Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης: Επέτειος για το ζευγάρι - Κλείνουν τρία χρόνια σχέσης

Λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους μωράκι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης: Επέτειος για το ζευγάρι - Κλείνουν τρία χρόνια σχέσης

Την επέτειο τους γιορτάζουν σήμερα, 1 Μαίου, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης καθώς κλείνουν τρία χρόνια σχέσης.

Λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι, το αγαπημένο ζευγάρι γιορτάζει την επέτειο τους πιο χαρούμενοι από ποτέ, το οποίο μάλιστα γνωριζόταν πολύ πριν αποφασίσουν να είναι μαζί!

Η όμορφη παρουσιάστρια σε μια συνέντευξη της μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως για το πρώτο ραντεβού τους ο Στέλιος Μανουσάκης είχε ταξιδέψει για μόλις 15 ώρες στην Ελλάδα από την Ελβετία για να τη δει!

Το ζευγάρι σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά τον καρπό του έρωτα τους και μάλιστα έχουν ξεκινήσει ήδη τις ετοιμασίες του παιδικού δωματίου!

Η Μαρία Ηλιάκη, το πρωί του Σαββάτου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία που είχε ανεβάσει με τον Στέλιο Μανουσάκη τον Σεπτέμβριο του 2018 γράφοντας: “3”!

Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης κλείνουν τρία χρόνια σχέσης

Η νέα ολόσωμη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και το σχόλιο της Καινούργιου!

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και από εκείνη τη στιγμή δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η Μαρία Ηλιάκη αυτή τη φορά πόσταρε μια νέα της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση ήταν πολλά.

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν μία από αυτούς που τις σχολίασαν και της έγραψε: “Υπέροχη”, με την Μαρία να της απαντά γράφοντας: “σ’αρεσω?”

Ηλιάκη έγκυοςσχόλιο Καινούριου σε Ηλιάκη