Δούκισσα Νομικού: Έκανε το πρώτο της μπάνιο στην θάλασσα για φέτος

Αρκετά τολμηρή!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δούκισσα Νομικού: Έκανε το πρώτο της μπάνιο στην θάλασσα για φέτος

Το πρώτο της μπάνιο για φέτος έκανε η Δούκισσα Νομικού, η οποία παρά το ότι δεν έχει φτάσει επίσημα το καλοκαίρι, φάνηκε αρκετά τολμηρή να βουτήξει στα κρύα νερά!

Η όμορφη παρουσιάστρια που απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από το «Super Makeover» -που δεν κάνει βέβαια και πολύ καλά νούμερα- μπορεί να τρέχει συνεχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως καταφέρνει και αφιερώνει πολύ χρόνο στην οικογένεια της.

Έτσι, σήμερα, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τον όμορφο και ηλιόλουστο καιρό και έτσι πραγματοποιήσαν μια εξόρμηση στην παραλία. Η ίδια μοιράστηκε το γεγονός αυτό με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, δημοσιεύοντας μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία.

Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού στην παραλία

Στην λεζάντα έγραψε: «Είπα να σας πω καλό μήνα μετά την πρώτη μου βουτιά για φέτος. Καλή Ανάσταση να έχουμε, ουσιαστική. Και όπως μου έλεγε η μαμά μικρή «τον φάγαμε τον γάιδαρο, η ουρίτσα έμεινε» Υπομονή, θετική σκέψη, αισιοδοξία!».

Δούκισσα Νομικού έκανε το πρώτο της μπάνιο στην θάλασσα για φέτος

«Είμαι πιο αδύνατη από πριν, δεν το προσπάθησα»

Η Δούκισσα Νομικού ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας καλεσμένη στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα κιλά που πήρε στις εγκυμοσύνες, αποκαλύπτοντας πως τώρα πια είναι πιο αδύνατη από πριν και μάλιστα χωρίς να το προσπαθήσει.

Η παρουσιάστρια επισκέφθηκε την Ιωάννα Μαλέσκου η οποία μάλιστα έμεινε άναυδη με τις αποκαλύψεις της για τα κιλά της.

«Δεν βάφομαι και δεν χτενίζομαι στην καθημερινότητά του»! Kαι πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι πιο αδύνατη από πριν… Δεν το προσπάθησα… Ίσως άλλαξε ο μεταβολισμός μετά τις γέννες, το τρέξιμο. Έτσι αδύνατη ήμουν στην Τρίτη Γυμνασίου, μέχρι τότε ήμουν τσιλιβήθρας, σαν να άλλαξε πάλι ο μεταβολισμός μου…

Δούκισσα Νομικού κιλά εγκυμοσύνης

Ταΐζεις το ένα παιδί, το άλλο παιδί και δεν προλαβαίνεις να ταΐσεις τον εαυτό σου… Αν έμενα ακόμα με τη μαμά μου, πιστεύω ότι θα ερχόταν η μαμά μου και θα με μπούκωνε… Τα κιλά είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί… Το σώμα μετά τη γέννα αλλάζει… Εμένα μου αρέσει»!