Νικολέττα Τσομπανίδου: Μετά το χωρισμό από τον Βασιλάκο άλλαξε τα μαλλιά της

Άλλωστε έτσι δεν κάνουν οι περισσότερες γυναίκες μετά το χωρισμό;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νικολέττα Τσομπανίδου: Μετά το χωρισμό από τον Βασιλάκο άλλαξε τα μαλλιά της

Μπορεί η Νικολέττα Τσομπανίδου να χώρισε από τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ωστόσο, μετά την ανακοίνωση του οριστικού τέλους της σχέσης τους, πήρε την απόφαση να αλλάξει σελίδα στη ζωή της και μαζί με αυτή να αλλάξει και τα μαλλιά της.

Η νικήτρια του Bachelor, μετά τον τελικό είδε επιτυχία και αναγνώριση και της ανοίχτηκαν πολλές δουλειά. Ενώ, είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και συνεργάζεται με διάφορες εταιρίες.

Για το λόγο λοιπόν ότι την γνωρίσαμε με τζίντζερ μαλλιά, το χρώμα τους δεν το πείραξε! Ωστόσο, πρόσθεσε extensions για να μακρύνει το μήκος τους.

Αυτή είναι η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Νικολέττα Τσομπανίδου

Νικολέττα Τσομπανίδου μαλλιά

Οργισμένος ο Βασιλάκος με όσα ακούγεται μετά τον χωρισμό του με την Νικολέτα Τσομπανίδου

Έξω φρενών φαίνεται να είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος με τα σχόλια που έχει δεχτεί, με αφορμή τον χωρισμό του με την Νικολέττα Τσομπανίδου.

Το πρωί της Πέμπτης, η Νικόλ μίλησε στο “Happy Day” και ανακοίνωσε τον χωρισμό από τον πρώτο Έλληνα Bachelor, κάτι που πρώτοι εμείς σας είχαμε αποκαλύψει από το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ.

Ο Παναγιώτης έως τότε δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια, ωστόσο ξέσπασε μετά τα αρνητικά και επιθετικά σχόλια που δέχτηκε. Σε ένα σχόλιο του κάτω από μια φωτογραφία του, ο ίδιος αναφέρθηκε στον χωρισμό του.

«Οι περισσότεροι από εσάς μας βρίζατε όλο αυτό το διάστημα εμένα και Τη Νικολέττα και τώρα σας έπιασε τον ενδιαφέρον να μάθετε ποσό διάστημα κράτησε η σχέση μας ? Καλά έκανε και βγήκε και μίλησε και φυσικά την ενθάρρυνα να το κάνει !! Της εύχομαι τα καλύτερα και θα είμαι δίπλα της άμα μου το ζητήσει !

Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο ! Εγώ ποτέ δε κρύβομαι και ούτε θα κρυφτώ ! Απλά δε νομίζω ότι αρμόζει σε έναν άντρα να βγαίνει και να μιλάει για τη σχέση του».

Παναγιώτης Βασιλάκος οργισμένος με όσα ακούγεται μετά τον χωρισμό του με την Νικολέτα Τσομπανίδου