Insta Poll: Η οργή του κόσμου με την φωτογραφία του Ράμμου και την σταύρωση του Χριστού

Θύελλα αντιδράσεων με τα τολμηρά στιγμιότυπα του!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Insta Poll: Η οργή του κόσμου με την φωτογραφία του Ράμμου και την σταύρωση του Χριστού

Αρκετές αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια φαίνεται να δέχτηκε ο Αναστάσιος Ράμμος με δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής επιχείρησε να «μεταφέρει» τη σταύρωση του Χριστού στο 2021, με αφορμή τις μέρες του Πάσχα.

Ωστόσο, απέσπασε αρκετά αρνητικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε και σύμφωνα με το instapoll που πραγματοποιήσαμε και εμείς στον προσωπικό μας λογαριασμό, οι ψήφοι σας έδειξαν την ίδια δυσαρέσκεια.

Συγκεκριμένα, το 80% των ψήφων σας δήλωσε πως ήταν αρκετά τραβηγμένη η όλη προσπάθεια του Αναστάσιου Ράμμου ενώ μόνο το 20% αντέδρασε θετικά!

Insta Poll Αναστάσιος Ράμμος

Insta Poll Αναστάσιος Ράμμος αποτελέσματα

Μερικά από τα σχόλια που δέχτηκε ο Ράμος για την φωτογράφιση του Ιησού στην σταύρωση

«Σαν καλλιτέχνη σε θαυμάζω άλλα λόγω των ημερών λίγο σεβασμός, το βρίσκω τραβηγμένο έλεος» γράφει ένας follower του τραγουδιστή ενώ κάποιος άλλος αναφέρει: «Εντάξει το τερματίσες νομίζω...Υπάρχουν άπειρα project τα οποία θα μπορούσες να κάνεις και όχι αυτό.. Είναι εντελώς βλάσφημο προς τον Θεό».

Όπως σχολιάζει ο φωτογράφος Μάριος Τσουλχάι: «δεν ξέρω αν αυτό που εκφράζω με αυτό το PROJECT σημαίνει πως δεν πιστεύω αντιθέτως πιστεύω πολύ αλλά είναι τέχνη. Τέχνη σημαίνει κόντρα στην κοινή ματιά, κόντρα σε ότι θεωρούμε δεδομένο να δείξεις την διαφορετική πλευρά ενός γεγονότος. Γι αυτό και ΑΝ όλη μας η πίστη μεταφερόταν και ξεκινούσε το 2021 πως θα έμοιαζε η σταύρωση του Χριστού

Αναστάσιος Ράμμος Ιησούς φωτογραφίες

Αναστάσιος Ράμμος Ιησούς φωτογραφίες αντιδράσεις