Ζέτα Δούκα - Μαρία Ναυπλιώτου: Υποδέχτηκαν τον Μάϊο με την πρώτη τους βουτιά στην θάλασσα

Εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζέτα Δούκα - Μαρία Ναυπλιώτου: Υποδέχτηκαν τον Μάϊο με την πρώτη τους βουτιά στην θάλασσα

Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχτηκαν τον Μαίο η Ζέτα Δούκα και η Μαρία Ναυπλιώτου, καθώς έκαναν για φέτος το πρώτο τους μπάνιο στην θάλασσα!

Οι δύο όμορφες γυναίκες μπορεί να τρέχουν συνεχώς για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, όμως πάντα να φροντίζουν να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους.

Έτσι λοιπόν οι δύο φίλες θέλησαν να εκμεταλλευτούν τον ηλιόλουστο καιρό της Αθηνάς και να κάνουν την πρώτη τους βουτιά, γεγονός το οποίο μοιράστηκε η Ζέτα Δούκα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πρώτο μπάνιο για την Ζέτα Δούκα και την Μαρία Ναυπλιώτου

Η ηθοποιός -μετά το ατύχημα της- δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από την εξόρμηση τους στην θάλασσα και έγραψε στην λεζάντα:

«Ευτυχία ειναι να μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με αγαπημένους ανθρώπους! Μόνο αυτό! Μαράκι μου, πρώτο μπάνιο του 2021 μαζί σήμερα. Χαράχτηκε στη μνήμη για πάντα ❤️

happiness #harmony #friends #makingmemories #easter2021 #grateful».

Ζέτα Δούκα - Μαρία Ναυπλιώτου πρώτο μπάνιο στην θάλασσα

Το πρώτο της μπάνιο για φέτος έκανε και η Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της - που απέκτησε με εξωσωματική - , καρπούς του έρωτα της με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

Στις 11/4 λοιπόν, που ο καιρός ήταν σχεδόν καλοκαιρινός, το ζευγάρι πήγε στην θάλασσα για να απολαύσει τον ήλιο και γιατί όχι... να κάνει και μια βουτιά στην θάλασσα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα, δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό, δείχνοντας μας πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της.

«Το #bikinibody μου για φέτος!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της!

Χριστίνα Μπόμπα εγκυμοσύνη θάλασσα μαγιό