Ράγισε καρδιές η Βανέσα Μπράιντ - Σαν σήμερα θα γινόταν 15 ετών

Η σπαρακτική ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές η Βανέσα Μπράιντ - Σαν σήμερα θα γινόταν 15 ετών

Φορτισμένη είναι η σημερινή ημέρα για την Βανέσα Μπράιαντ, καθώς η κόρης της Τζίτζι θα γιόρταζε τα γενέθλια της. Μπορεί να έχει περάσει περίπου ενάμιση χρόνος από το θάνατο της και του άντρα της, ωστόσο δεν τους ξεχνάει λεπτό.

Εξακολουθεί να πενθεί για τον τραγικό θάνατο τους και ανήμερα των γενεθλίων της, κυκλοφόρησε μια σειρά με αθλητικά ρούχα, της οποίας το 100% των εσόδων θα δοθούν στο Ίδρυμα Αθλητισμού που έχει ιδρύσει.

«Προς τιμήν των 15ων γενεθλίων του Gigi μου. Το 100% των εσόδων πηγαίνει στο Ίδρυμα Αθλητισμού Mamba και Mambacita», έγραψε χαρακτηριστικά η Βανέσα Μπράιντ στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Να σημειώσουμε πως έχει βγάλει στη δημοσιότητα τα ονόματα των αστυνομικών που φωτογράφισαν το δυστύχημα Κόμπι.

Βανέσα Μπράιντ κόρη θάνατος

Η σπαρακτική ανάρτηση ένα χρόνο μετά το θάνατο του Κόμπι και της Τζίτζι

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη μέρα που έφυγαν από τη ζωή σε τραγικό δυστύχημα ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του, Τζίτζι και έτσι, η Βανέσα Μπράιαντ, έκανε μία πραγματικά σπαρακτική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Βανέσα ανέβασε μία φωτογραφία από ένα γράμμα που της έστειλε ένας καλός φίλος της Τζίτζι και απάντησε τόσο σε εκείνον όσο και στους διαδικτυακούς της φίλους που την έχουν κατακλύσει με μηνύματα.

«Σήμερα έλαβα αυτό το γλυκό γράμμα από έναν από τους καλύτερους φίλους της Gianna, την Aubrey. Σ ‘αγαπώ Aubz (όπως θα σε αποκαλούσε η Gigi μου). Ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκες μερικές όμορφες αναμνήσεις σου με τη Gigi μου και μου επέτρεψες να τις μοιραστώ εδώ στον λογαριασμό μου. Η Gigi μου είναι απίστευτη και εκτιμώ πραγματικά την προσεκτική επιστολή σου. Σε αγαπά τόσο πολύ.

Μου λείπει τόσο το κοριτσάκι μου όσο και ο Kob-Kob. Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί / πώς μπόρεσε να συμβεί αυτή η τραγωδία σε τόσο όμορφα, ευγενικά και καταπληκτικά ανθρώπινα όντα. Δεν φαίνεται να είναι αληθινό. Κόμπ, το κάναμε σωστά. Gigi, ακόμα κάνεις τη μαμά περήφανη. Σε αγαπώ!».

Βανέσα Μπράιαντ ανάρτηση Κόμπι